1. Nieuws

    WK voetbal halve finale Nederland – Zweden live op televisie en radio

    Aan het huzarenstuk van de Oranjeleeuwinnen kan vanavond een nieuw hoofdstuk worden toegevoegd. Het Nederlands Elftal heeft kans de finale van het WK te halen.
    Peter de Koning
    3 juli 2019
    comments 0
    WK voetbal halve finale Nederland – Zweden live op televisie en radio
    Foto ANP

    De Oranjevrouwen hebben zich al geplaatst voor deelname aan de Olympische Spelen volgend jaar in Japan. Maar het gróte doel is het behalen van de finale van dit WK. Hiervoor moet woensdag 3 juli de halve finale van Zweden gewonnen worden. De winnaar van Nederland – Zweden ontmoet zondag Verenigde Staten in de finale. Nederland en Zweden trappen vanavond om 21.00 uur de halve finale af. De wedstrijd wordt live uitgezonden op NPO 1. Online kan via nos.nl, NPO Start en mobiele apps van onder meer Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile overal in de EU naar de wedstrijd gekeken worden.

     

    NPO Radio 1

    NPO Radio 1 zendt de wedstrijd live en integraal uit. Deze radiozender is in Nederland via FM en DAB+ te beluisteren. Wereldwijd kan dit online via internet met radio-apps als RadioNed+ en TuneIn.

    voetbalWKOranjeNederlands ElftalOranjeleeuwinnenNPOpublieke omroepNOSNPO 1NPO Radio 1NPO Start

    Reacties

  1. Doe mee en win!

    • *

      1X SONY NOISE CANCELLING HEADPHONE

      Stilstaan bij een bushalte of een lange vlucht naar New York? De WH-XB900N filtert ongewenste geluiden. Dankzij digital noise cancelling wordt het omgevingsgeluid geëlimineerd. Dit nieuwe model is vanaf nu voor €250,- verkrijgbaar in stijlvol blauw en zwart. Totaal TV mag er één weggeven.

    TV-TIP Het gevoel van De Vierdaagse

    Het gevoel van De Vierdaagse
    NPO 1 om 19:05 uur
    Schoenenvet, blarenpleisters en Fons de Poel met een microfoon. Ja hoor, de Nijmeegse Vierdaagse is weer van start gegaan. Maar liefst 47.000 wandelaars lopen de 103e editie. Op deze ‘blauwe dinsdag’ hebben de mensen in tussenstop Elst zich weer in het blauw uitgedost.

    TV-TIP The Age of Adaline

    The Age of Adaline
    RTL 8 om 20:30 uur
    De 29-jarige Adaline Bowman merkt na een bijnadoodervaring dat ze niet meer veroudert. Om te voorkomen dat iemand haar geheim achterhaalt, laat ze acht decennia lang niemand meer in haar leven toe. Maar een toevallige ontmoeting met de charismatische filantroop Ellis Jones wakkert haar passie voor het leven en de liefde plots weer aan.

    Interview

    • *

      Kim Lammers

      Meer dan goud

      In Meer dan goud leven zes oud-topsporters een week lang onder één dak. Het levert een intiem en authentiek beeld op van de mensen achter de sporters.
      Reacties0 reactie(s)