Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Abonnees van provider Youfone hebben op dit moment de voor Nederland unieke situatie om via de bruikleendecoder naar zowel Viaplay als F1 TV Pro te kijken.
  Jarco Kriek
  3 march 2022
  comments 4
  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Youfone levert aan abonnees op dit moment een bruikleendecoder die gebaseerd is op het Android TV OS besturingssysteem. Dit betekent dat vrijwel alle apps die in de Google store aanwezig zijn op deze bruikleendecoder te installeren zijn. Hierdoor zijn zowel de Formule 1-streamingdienst Viaplay als F1 TV Pro direct via de bruikleendecoder te gebruiken. Bij onder meer Ziggo en KPN komt in de komende weken alleen Viaplay via bruikleendecoders beschikbaar.

   

  Geen abonnement

  Het is bij Youfone vooralsnog niet mogelijk om direct via deze provider een abonnement van Viaplay te kopen. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft op dit moment alleen samenwerkingsovereenkomsten met VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) voor directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan klanten gesloten.

   

  NLconnect

  Youfone is sinds 2017 aangesloten bij NLconnect. Deze brancheorganisatie uitte vorige week tegen Totaal TV enige vorm van onvrede over lopende gesprekken met NENT over een samenwerkingsovereenkomst voor de directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan eigen abonnees van providers. Het bestempelde NENT als 'een weinig betrouwbare gesprekspartner'.

  YoufoneNordic Entertainment GroupNENTViaplayF1 TV ProFormule 1

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)