Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Abonnees van provider Youfone hebben op dit moment de voor Nederland unieke situatie om via de bruikleendecoder naar zowel Viaplay als F1 TV Pro te kijken.
  Jarco Kriek
  3 march 2022
  comments 4
  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Youfone levert aan abonnees op dit moment een bruikleendecoder die gebaseerd is op het Android TV OS besturingssysteem. Dit betekent dat vrijwel alle apps die in de Google store aanwezig zijn op deze bruikleendecoder te installeren zijn. Hierdoor zijn zowel de Formule 1-streamingdienst Viaplay als F1 TV Pro direct via de bruikleendecoder te gebruiken. Bij onder meer Ziggo en KPN komt in de komende weken alleen Viaplay via bruikleendecoders beschikbaar.

   

  Geen abonnement

  Het is bij Youfone vooralsnog niet mogelijk om direct via deze provider een abonnement van Viaplay te kopen. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft op dit moment alleen samenwerkingsovereenkomsten met VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) voor directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan klanten gesloten.

   

  NLconnect

  Youfone is sinds 2017 aangesloten bij NLconnect. Deze brancheorganisatie uitte vorige week tegen Totaal TV enige vorm van onvrede over lopende gesprekken met NENT over een samenwerkingsovereenkomst voor de directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan eigen abonnees van providers. Het bestempelde NENT als 'een weinig betrouwbare gesprekspartner'.

  YoufoneNordic Entertainment GroupNENTViaplayF1 TV ProFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview