Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Abonnees van provider Youfone hebben op dit moment de voor Nederland unieke situatie om via de bruikleendecoder naar zowel Viaplay als F1 TV Pro te kijken.
  Jarco Kriek
  3 maart 2022
  comments 4
  Youfone voegt Viaplay en F1 TV Pro toe aan tv-decoder

  Youfone levert aan abonnees op dit moment een bruikleendecoder die gebaseerd is op het Android TV OS besturingssysteem. Dit betekent dat vrijwel alle apps die in de Google store aanwezig zijn op deze bruikleendecoder te installeren zijn. Hierdoor zijn zowel de Formule 1-streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay als F1 TV Pro direct via de bruikleendecoder te gebruiken. Bij onder meer Ziggo en KPN komt in de komende weken alleen Viaplay via bruikleendecoders beschikbaar.

   

  Geen abonnement

  Het is bij Youfone vooralsnog niet mogelijk om direct via deze provider een abonnement van Viaplay te kopen. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft op dit moment alleen samenwerkingsovereenkomsten met VodafoneZiggo (Ziggo), KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway) voor directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan klanten gesloten.

   

  NLconnect

  Youfone is sinds 2017 aangesloten bij NLconnect. Deze brancheorganisatie uitte vorige week tegen Totaal TV enige vorm van onvrede over lopende gesprekken met NENT over een samenwerkingsovereenkomst voor de directe verkoop van Viaplay-abonnementen aan eigen abonnees van providers. Het bestempelde NENT als 'een weinig betrouwbare gesprekspartner'.

  YoufoneNordic Entertainment GroupNENTViaplayF1 TV ProFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)