Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zenderaanpassing in aanbod Ziggo en KPN in aantocht

  Bij diverse providers in Nederland, waaronder Ziggo en KPN, vindt op 18 maart een zenderaanpassing plaats. Kinderzender Boomerang krijgt namelijk een nieuwe naam.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 1
  Zenderaanpassing in aanbod Ziggo en KPN in aantocht
  Foto Getty Images

  De nieuwe naam van Boomerang wordt Cartoonito. De naamswijziging – ook wel rebranding genaamd – vindt niet alleen in Nederland plaats. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika verdwijnt de naam Boomerang. Dit heeft eigenaar Warner Bros. Discovery bekendgemaakt. Boomerang wordt in Nederland onder andere aangeboden in het zenderaanbod van Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta, Caiway en Canal Digitaal. Bij Ziggo en KPN is de kinderzender in HD te bekijken.

   

  Kindercontent

  Cartoonito blijft ongewijzigd tekenfilms (cartoons) voor kinderen uitzenden. “Cartoonito is gewijd aan leuke, boeiende en cultureel belangrijke verhalen en bevestigt jonge kinderen in hun unieke, ongefilterde glorie en eigenaardigheden en moedigt hen aan om te leren, te lachen en buiten de lijntjes te kleuren,” aldus de eigenaar van de zender. Warner Bros. Discovery gebruikt de naam Cartoonito al in diverse landen als zelfstandige kinderzender of een programmablok bij kinderzenders die nu nog met een andere naam door het leven gaan.

  Warner Bros. DiscoveryBoomerangCartoonitotvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)