Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zenderaanpassing in aanbod Ziggo en KPN in aantocht

  Bij diverse providers in Nederland, waaronder Ziggo en KPN, vindt op 18 maart een zenderaanpassing plaats. Kinderzender Boomerang krijgt namelijk een nieuwe naam.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 1
  Zenderaanpassing in aanbod Ziggo en KPN in aantocht
  Foto Getty Images

  De nieuwe naam van Boomerang wordt Cartoonito. De naamswijziging – ook wel rebranding genaamd – vindt niet alleen in Nederland plaats. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika verdwijnt de naam Boomerang. Dit heeft eigenaar Warner Bros. Discovery bekendgemaakt. Boomerang wordt in Nederland onder andere aangeboden in het zenderaanbod van Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta, Caiway en Canal Digitaal. Bij Ziggo en KPN is de kinderzender in HD te bekijken.

   

  Kindercontent

  Cartoonito blijft ongewijzigd tekenfilms (cartoons) voor kinderen uitzenden. “Cartoonito is gewijd aan leuke, boeiende en cultureel belangrijke verhalen en bevestigt jonge kinderen in hun unieke, ongefilterde glorie en eigenaardigheden en moedigt hen aan om te leren, te lachen en buiten de lijntjes te kleuren,” aldus de eigenaar van de zender. Warner Bros. Discovery gebruikt de naam Cartoonito al in diverse landen als zelfstandige kinderzender of een programmablok bij kinderzenders die nu nog met een andere naam door het leven gaan.

  Warner Bros. DiscoveryBoomerangCartoonitotvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)