Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Zenderuitbreiding bij Joyne in aantocht

    De Nederlandse satelliettelevisieaanbieder Joyne gaat binnen enkele weken wijzigingen in het zenderaanbod doorvoeren. Dit geldt zowel voor tv als radio.
    Jarco Kriek
    4 december 2019
    comments 1
    BBC First

    Zo worden de kanalen FOX Sports 2 en FOX Sports 3 – die Joyne bij het basispakket aan klanten levert – van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. FOX Sports 1 is vanaf augustus 2017 al in HD bij de aanbieder beschikbaar. Joyne gaat ook de tv-zenders van alle regionale omroepen naar HD opwaarderen. Verder wordt het kanaal dat voorheen voor Enjoy.tv werd gebruikt, ingeruimd voor de doorgifte van regionale evenementen. Dit is nodig omdat de regionale tv-zenders bij Joyne verdeeld over twee kanaalsloten in carrouselvorm blijven uitzenden.

     

    BBC First en Radio 10

    Nieuw in het zenderaanbod komt over enkele weken BBC First. Op deze zender zijn vooral Britse series te zien die door BBC zijn geproduceerd. BBC First komt op de plek waar nu Colmax te zien is. Deze zender gaat hierdoor uit het zenderaanbod verdwijnen. Aan het aanbod van radiozenders wordt Radio 10 van Talpa Network toegevoegd. De exacte datum waar de wijzigingen op worden doorgevoerd kan Joyne nog niet aan Totaal TV bevestigen. Verwacht wordt dat dit in januari gaan plaatsvinden.

    Joynesatellietzenderaanbodzenderwijzigingregionale omroepRPOpublieke omroepFOX SportsBBCBBC FirstRadio 10TalpaTalpa RadioTalpa Network

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview