Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Zenderwijziging KPN: Meer zenders in HD en Ultra HD

    KPN gaat niet alleen de abonnementsprijzen verhogen. Het telecombedrijf wijzigt ook het zenderaanbod. Hierbij staat uitbreiding van het HD- en Ultra HD-aanbod centraal.
    Jarco Kriek
    30 april 2018
    comments 9
    Zenderwijziging KPN: Meer zenders in HD en Ultra HD

    KPN heeft de eerste aanzet van de zenderwijzigingen vorige week al doorgevoerd. Toen werden de zenders Boomerang, ID, Discovery Science, CNN, ARD, ZDF, WDR, NDR, One, 3Sat, Kika, Tagesschau 24, ProSieben en Sat.1 van SD- naar HD-kwaliteit opgewaardeerd. Op 18 juli vinden enkele wijzigingen in het basispakket plaats. De zenders TV5 Monde en 2M Monde verdwijnen bij KPN. Hiervoor in de plaats komen de zenders France 2, Viceland en Insight. De drie zenders komen zowel in SD als HD beschikbaar. Tevens gaat KPN de kinderzender Cartoon Network in HD aanbieden. Het aanvullende Pluspakket wordt niet gewijzigd.

     

    Ultra HD

    Het aantal Ultra HD-zenders wordt wel uitgebreid. Om naar Ultra HD te kijken, is een aanvullend abonnement van tien euro per maand nodig. Voor deze meerkosten levert KPN klanten naast een drietal zenders ook de benodigde Ultra HD tv-decoder. Het aanbod wordt op 18 juli uitgebreid. Naast muziekzender Xite worden vanaf 18 juli ook de zenders Insight en LoveNature in 4K Ultra HD aangeboden.

     

    Geen prijsverhoging

    KPN voert op dit moment geen prijsverhogingen voor aanvullende tv-abonnementen zoals het Pluspakket, FOX Sports en Ziggo Sport door.

    KPNInteractieve TVprijsverhogingzenderaanbodHDSDUltra HD4KglasvezelkoperdraadprijsverhogingFrance2France 2VicelandInsightLoveNature

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview