Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo achterhaalt storing Ziggo GO, maar oplossing laat langer op zich wachten

  Het technische team van Ziggo heeft kunnen achterhalen wat de problemen veroorzaakt bij tv-dienst Ziggo GO.
  11 juli 2023
  comments 4
  Ziggo achterhaalt storing Ziggo GO, maar oplossing laat langer op zich wachten
  Foto Getty Images

  Al enige tijd melden klanten van Ziggo klachten met betrekking tot de online tv-dienst Ziggo GO. De klachten doen zich niet alleen maar wel hoofdzakelijk voor op Apple-apparaten, waaronder online mediaspeler Apple TV. Een veel gehoorde klacht is dat het beeld bij de meest bekeken commerciële zenders naar zwart overschakelt als op de betreffende zender reclameblokken uitgezonden worden. Ziggo zegt nu op het eigen forum een workaround te hebben gevonden voor gebruikers die deze storing ervaren. Als het signaal tijdelijk wordt gepauzeerd en daarna weer wordt opgestart, wordt tijdelijk om het probleem heen gemanoeuvreerd. Voor een echte softwarematige oplossing moeten Ziggo-klanten die problemen ondervinden nog enige tijd geduld hebben tot een nieuwe update wordt uitgebracht.

   

  Reeks storingen

  Ziggo GO heeft al enige tijd te maken met een reeks van kleine en soms grotere storingen. Het gaat om meer meldingen dan bij andere providers zoals KPN en T-Mobile. Dit betekent niet dat het Ziggo GO-platform minder stabiel is dan de platforms van andere providers. Omdat Ziggo GO minimaal het dubbele aantal actieve gebruikers heeft, is ook de kans op storingsmeldingen groter.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlinestoring

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview