Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo achterhaalt storing Ziggo GO, maar oplossing laat langer op zich wachten

  Het technische team van Ziggo heeft kunnen achterhalen wat de problemen veroorzaakt bij tv-dienst Ziggo GO.
  11 juli 2023
  comments 4
  Ziggo achterhaalt storing Ziggo GO, maar oplossing laat langer op zich wachten
  Foto Getty Images

  Al enige tijd melden klanten van Ziggo klachten met betrekking tot de online tv-dienst Ziggo GO. De klachten doen zich niet alleen maar wel hoofdzakelijk voor op Apple-apparaten, waaronder online mediaspeler Apple TV. Een veel gehoorde klacht is dat het beeld bij de meest bekeken commerciële zenders naar zwart overschakelt als op de betreffende zender reclameblokken uitgezonden worden. Ziggo zegt nu op het eigen forum een workaround te hebben gevonden voor gebruikers die deze storing ervaren. Als het signaal tijdelijk wordt gepauzeerd en daarna weer wordt opgestart, wordt tijdelijk om het probleem heen gemanoeuvreerd. Voor een echte softwarematige oplossing moeten Ziggo-klanten die problemen ondervinden nog enige tijd geduld hebben tot een nieuwe update wordt uitgebracht.

   

  Reeks storingen

  Ziggo GO heeft al enige tijd te maken met een reeks van kleine en soms grotere storingen. Het gaat om meer meldingen dan bij andere providers zoals KPN en T-Mobile. Dit betekent niet dat het Ziggo GO-platform minder stabiel is dan de platforms van andere providers. Omdat Ziggo GO minimaal het dubbele aantal actieve gebruikers heeft, is ook de kans op storingsmeldingen groter.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonlinestoring

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)