Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt alle klanten gratis films en Oscar-uitreiking

  Alle klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen via Ziggo TV Kanaal 13 het komende weekend naar een geselecteerd aanbod van films kijken.
  Jarco Kriek
  21 march 2022
  comments 3
  Ziggo biedt alle klanten gratis films en Oscar-uitreiking
  Foto Brunopress

  In de nacht van zondag 27 op maandag 28 maart is de 94e Oscars®-ceremonie live vanuit Hollywood te zien op Ziggo TV via FilmBox. Om 00.30 uur begint de pre-show met rode loper en om 02.00 uur de liveshow. Deze duurt tot ongeveer 05.00 uur. Maandag om 22.00 uur en dinsdag om 20.30 uur zijn de hoogtepunten te zien op hetzelfde kanaal.

   

  Drie dagen lang films

  Bovendien kunnen Ziggo-klanten ook drie dagen lang genieten van gratis topfilms. Zo begint voor Ziggo-klanten het programma zondagavond om 20.30 uur al, met de legendarische film The King’s Speech met Colin Firth in de hoofdrol. Daarna staat de film Birdman met Michael Keatman op het programma. Beide films werden bekroond met maar liefst vier Oscars.


  Welke films biedt Ziggo gratis aan?

   

  Zondag 27 maart

   

  • 20:30 The King’s Speech
  • 22:30 Birdman
  • 00:30 Red Carpet 2022
  • 02:00 Academy Awards 2022 Live

   

  Maandag 28 maart

   

  • 18:45 Niemand in de stad
  • 20:30 Yes, God, Yes
  • 22:00 Academy Awards 2022 Highlights

   

  Dinsdag 29 maart

   

  • 18:50 The Year Dolly Parton Was My Mom
  • 20:30 Academy Awards 2022 Highlights
  • 22:05 American Hustle

   

  ZiggoVodafoneZiggoOscar-uitreikingFilm1FilmboxfilmsOscar

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview