Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt feestelijk gratis kerstaanbod ook via Ziggo GO aan

  De 25 films die de komende weken bij Ziggo voor alle klanten beschikbaar zijn, biedt de provider ook aan via zijn eigen online tv-dienst Ziggo GO.
  Jarco Kriek
  12 december 2023
  comments 0
  Ziggo biedt feestelijk gratis kerstaanbod ook via Ziggo GO aan
  Foto Getty Images

  Ziggo beloont klanten jaarlijks op meerdere momenten voor trouwheid aan de provider. Dit is doorgaans ieder jaar in december het geval. Ook dit jaar pakt Ziggo weer groots uit. De provider heeft in samenwerking met Pathé Thuis 25 films geselecteerd die tot en met de eerste week van januari gratis onbeperkt te bekijken zijn. Een overzicht van de geselecteerde films vindt u hier.

   

  Ziggo GO

  De films zijn beschikbaar via het video on demand-platform van de 4K-bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Ziggo-klanten die een andere bruikleendecoder gebruiken of direct via de televisie en met eigen decoder in combinatie met een CI+ module en/of smartcard kijken, kunnen de geselecteerde gratis films kijken via online tv-dienst Ziggo GO. VodafoneZiggo-woordvoerder Bart Heuts hierover: “Het decembercadeau is niet alleen voor klanten met een Mediabox Next of Next Mini; het is voor alle klanten met interactieve tv. Klanten met CI+ of smartcard kunnen de films kijken via Ziggo GO.”

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOfilmskerst

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview