Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt klanten gratis topsport-weekend

  Alle Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi US Open volgen.
  Jarco Kriek
  16 june 2022
  comments 0
  Ziggo biedt klanten gratis topsport-weekend
  Foto Getty Images

  Op het digitale basiskanaal Ziggo Sport worden van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni de belangrijkste momenten van het majors golftoernooi US Open uitgezonden. Om vrijwel het hele toernooi live te volgen is toegang tot het kanaal Ziggo Sport Golf nodig. Dit kanaal is alleen te bekijken met een abonnement op betaalzender Ziggo Sport Totaal. Dat abonnement ook nodig voor abonnees met een andere provider dan Ziggo, zoals bijvoorbeeld KPN, T-Mobile of Canal Digitaal.

   

  Uitzendtijden

  In verband met het tijdsverschil met Nederland zijn de meeste live beelden van het US Open-golftoernooi in Nederland in de late middag en avond te bekijken. Dit zijn de aanvangstijden:

   

  • donderdag 16 juni: 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • donderdag 16 juni: 22.00 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • vrijdag 17 juni: 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • vrijdag 17 juni: 23.35 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • zaterdag 18 juni 18.00 uur Ziggo Sport Golf
  • zaterdag 18 juni 18.30 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • zondag 19 juni 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • zondag 19 juni 00.05 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgolf
 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview