Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt klanten gratis topsport-weekend

  Alle Ziggo-klanten kunnen de komende dagen zonder extra te betalen de belangrijkste momenten van het golftoernooi US Open volgen.
  Jarco Kriek
  16 juni 2022
  comments 0
  Ziggo biedt klanten gratis topsport-weekend
  Foto Getty Images

  Op het digitale basiskanaal Ziggo Sport worden van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni de belangrijkste momenten van het majors golftoernooi US Open uitgezonden. Om vrijwel het hele toernooi live te volgen is toegang tot het kanaal Ziggo Sport Golf nodig. Dit kanaal is alleen te bekijken met een abonnement op betaalzender Ziggo Sport Totaal. Dat abonnement ook nodig voor abonnees met een andere provider dan Ziggo, zoals bijvoorbeeld KPN, T-Mobile of Canal Digitaal.

   

  Uitzendtijden

  In verband met het tijdsverschil met Nederland zijn de meeste live beelden van het US Open-golftoernooi in Nederland in de late middag en avond te bekijken. Dit zijn de aanvangstijden:

   

  • donderdag 16 juni: 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • donderdag 16 juni: 22.00 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • vrijdag 17 juni: 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • vrijdag 17 juni: 23.35 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • zaterdag 18 juni 18.00 uur Ziggo Sport Golf
  • zaterdag 18 juni 18.30 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  • zondag 19 juni 17.00 uur Ziggo Sport Golf
  • zondag 19 juni 00.05 uur Ziggo Sport/Ziggo Sport Select
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaalgolf
 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview