Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt meer films en series in juni

  Ziggo voegt in juni weer nieuwe films en series toe aan het aanbod van Movies & Series (X)L.
  Jarco Kriek
  20 may 2022
  comments 0
  Ziggo biedt meer films en series in juni

  Via de abonnementsvormen Movies & Series L en Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat in Nederland alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar deze content kunnen kijken. Klanten van andere tv-aanbieders, zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile, kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. 

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in juni diverse films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Acquitted (seizoen 1 en 2) vanaf 1 juni
  • Manhunt (miniserie) vanaf 1 juni
  • Flatbush Misdemeanors (seizoen 1) vanaf 1 juni
  • 4400 (seizoen 1) vanaf 6 juni
  • In The Dark (seizoen 3) vanaf 15 juni
  • Fractures (seizoen 1) vanaf 19 juni
  • The Bite (seizoen 1) vanaf 22 juni
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview