Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt meer films en series in juni

  Ziggo voegt in juni weer nieuwe films en series toe aan het aanbod van Movies & Series (X)L.
  Jarco Kriek
  20 mei 2022
  comments 0
  Ziggo biedt meer films en series in juni

  Via de abonnementsvormen Movies & Series L en Movies & Series XL biedt Ziggo zijn abonnees de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat in Nederland alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar deze content kunnen kijken. Klanten van andere tv-aanbieders, zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile, kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. 

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en met de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in juni diverse films en series toe aan het aanbod van Ziggo Movies & Series. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn:

   

  • Acquitted (seizoen 1 en 2) vanaf 1 juni
  • Manhunt (miniserie) vanaf 1 juni
  • Flatbush Misdemeanors (seizoen 1) vanaf 1 juni
  • 4400 (seizoen 1) vanaf 6 juni
  • In The Dark (seizoen 3) vanaf 15 juni
  • Fractures (seizoen 1) vanaf 19 juni
  • The Bite (seizoen 1) vanaf 22 juni
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)