Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo biedt nieuwe klanten tot 570 euro jaarkorting

  Ziggo zet nog een extra stap in de race om nieuwe klanten te werven. Het kabelbedrijf verhoogde onlangs de actieperiode van drie naar zes maanden, maar gaat nu nog meer korting bieden.
  Jarco Kriek
  21 augustus 2023
  comments 8
  Ziggo biedt nieuwe klanten tot 570 euro jaarkorting
  Foto Getty Images

  In de race om klanten te binden, biedt Ziggo nieuwe klanten tot maar liefst 570 euro korting bij afname van een jaarabonnement met tv en internet. Ziggo biedt bij het TV en Internet GIGA-abonnement een korting van 50 procent gedurende twaalf maanden. Bij abonnementen met lagere internetsnelheid en/of diensten biedt Ziggo wel 50 procent korting, maar dan gedurende een kortere periode.

   

  Kortingen

  Bij de abonnementen Internet Start en Internet Complete wordt een kortingsperiode van zes maanden gehanteerd. Wie één van de abonnementsvormen Internet GIGA, Internet & TV Start en Internet & TV Complete kiest, kan negen maanden 50 procent korting op de maandelijkse factuur ontvangen. Alleen bij Internet & TV GIGA wordt de maximale kortingsperiode van twaalf maanden aangeboden.

   

  Concurrentie

  Ziggo heeft te kampen met heviger wordende concurrentie van providers die diensten aanbieden via glasvezelnetwerken, die op grote schaal worden aangelegd binnen het traditionele verzorgingsgebied van Ziggo. Een groeiende groep Nederlanders lijkt te kiezen voor glasvezel omdat dit onder meer een hogere uploadsnelheid biedt dan kabelinternet van Ziggo. Ziggo heeft weer als voordeel dat het tv-platform kwalitatief goed is. Ook is Ziggo de enige landelijke provider die naast IPTV ook tv-diensten via DVB-C levert. Hierdoor kunnen abonnees eigen hardware gebruiken.

   

  Bestaande klanten

  De hoge welkomstkortingen zijn een doorn in het oog van menig bestaande klant. Providers stellen dat ook bestaande klanten bij aanvang van het abonnement een welkomstbonus hebben ontvangen. Jaren geleden waren de kortingen en bonussen echter veel lager dan nu. Ook voeren providers een zwalkend beleid bij verlenging van abonnementen van bestaande klanten. Dit lijkt soms op een vorm van koehandel, waarbij mondige consumenten die goed kunnen onderhandelen de hoogste kortingen en bonussen bedingen.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetinternetsnelheidkortingabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)