Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uit in oktober

  Ziggo voegt in de maand oktober tientallen nieuwe titels aan het aanbod van Movies & Series toe. Hieronder is ook zogenaamde exclusieve content.
  Jarco Kriek
  16 september 2020
  comments 6
  Ziggo breidt uit in oktober

  Ziggo Movies & Series wordt in enkele abonnementsvormen aan klanten van het kabelbedrijf aangeboden. Het meest gebruikt is het aanvullende tv-pakket Ziggo Movies & Series XL dat naast films en series ook toegang tot tientallen lineaire tv-zenders geeft. Onderdeel van het film- en seriepakket is content van het Amerikaanse HBO. Ziggo biedt films en series van HBO exclusief aan eigen klanten aan. Wie bijvoorbeeld bij KPN, Canal Digitaal of T-Mobile tv-diensten koopt, kan dus niet legaal naar deze films en series kijken en dient af te wachten voordat deze in de winkel op Blu-ray te koop zijn.

   

  Meer series in oktober

  De mini-serie The Undoing met Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland volgt het ogenschijnlijk perfecte leven van Grace en Jonathan Fraser. Hieraan komt echter abrupt een dramatisch einde met als gevolg dat Grace een nieuw bestaan moet opbouwen voor haar kind en zichzelf. Deze zesdelige serie is vanaf 26 oktober wekelijks te zien. Eerder op 5 oktober start het tweede seizoen van het HBO-misdaaddrama Warrior, dat zich afspeelt tijdens de brute Tong Wars van Chinatown in San Francisco aan het einde van de 19e eeuw. De serie volgt Ah Sahm (Andrew Koji), een vechtsport-wonderkind. Na de rampzalige confrontatie van vorig seizoen, is Ah Sahm terug bij de Hop Wei en vastbesloten om wraak te nemen op Long Zii's nieuwe leider, zijn zus Mai Ling (Dianne Doan).

   

  Meer HBO

  De tweedelige HBO-documentaire Agents of Chaos - vanaf 5 en 6 oktober - over Russische inmenging bij de Amerikaansse verkiezingen van 2016, geeft met nooit eerder vertoonde beelden een inkijk in de Russische trollenboerderijen en het Russische deep web. De documentaire laat ook zien dat de 'agents of chaos' niet alleen Russen waren, maar ook prominente Amerikanen.

   

  Serie uit Brazilië

  In de nieuwe Braziliaanse serie Aruanas, te zien vanaf 8 oktober, worden drie idealistische vrouwen gevolgd die Aruana oprichten, een NGO die onderzoek doet naar de activiteiten van een mijnbouwbedrijf in het Amazonewoud. Terwijl deze activisten een gevaarlijk web van misdaden en geheimen ontrafelen, moeten ze ook hun eigen persoonlijke drama’s aanpakken.

   

  Genonimeerd content

  Het tweede seizoen van de voor een Emmy Award-genomineerde serie PEN15 volgt op 20 oktober. In deze hilarische komedie spelen Maya Erskine en Anna Konkle zichzelf als 13-jarige buitenbeentjes op een middelbare school. Omringd door echte 13-jarigen komen ze erachter dat de beste dag van je leven in een oogwenk de ergste kan worden.

  Ziggo Movies & SeriessZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseriescontentcontentaanbodexclusieve contentHBOabonnementconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties