Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden

  Er lijkt een overeenkomst te zijn tussen Viaplay en de providers waarmee de streamingdienst samenwerkt. De doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt verlengd.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 3
  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden
  Foto Getty Images

  Ziggo bevestigt via woordvoerster Nina Moers dat Viaplay Xtra op voorkeuzekanaal 200 gedurende het hele raceseizoen beschikbaar blijft, met alle Formule 1-kwalificaties en races. Toegang tot Viaplay Xtra is alleen mogelijk als via Ziggo een Viaplay-abonnement wordt afgenomen. Kijkers die rechtstreeks bij Viaplay een abonnement hebben afgesloten en daarnaast een traditioneel tv- en internetabonnement bij Ziggo hebben, krijgen dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. In dat geval kan eventueel wel naar Viaplay worden gekeken met de Viaplay-app voor de Ziggo Mediabox Next.

   

  Nieuwe afspraken

  Nina Moers van VodafoneZiggo: “Graag wil ik bevestigen dat Ziggo gedurende alle raceweekends van dit seizoen de Formule 1-kwalificaties, wedstrijden en studioprogrammering van Viaplay live blijft uitzenden op kanaal 200. Hiermee worden de bestaande afspraken met Viaplay verlengd van 1 augustus tot eind december. Het lineaire kanaal is beschikbaar voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay afnemen. Met deze extra service willen Ziggo en Viaplay de Formule 1 makkelijker beschikbaar maken voor iedereen.”

   

  Meer providers

  Ziggo is de eerste provider die bekendmaakt dat Viaplay Xtra ook na 1 augustus voor eigen klanten beschikbaar blijft. Het is de verwachting dat ook de andere providers die Viaplay Xtra als extra service aanbieden dit gedurende het gehele huidige Formule 1-seizoen blijven doen. Op dit moment bieden naast Ziggo ook de providers KPN, T-Mobile, Delta en Caiway het lineaire kanaal Viaplay Xtra aan. Ook bij deze providers geldt dat toegang tot het lineaire kanaal alleen mogelijk is als via de betreffende provider een Viaplay-abonnement wordt afgenomen.

  ViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1ZiggoVodafoneZiggolineair

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview