Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden

  Er lijkt een overeenkomst te zijn tussen Viaplay en de providers waarmee de streamingdienst samenwerkt. De doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt verlengd.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 3
  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden
  Foto Getty Images

  Ziggo bevestigt via woordvoerster Nina Moers dat Viaplay Xtra op voorkeuzekanaal 200 gedurende het hele raceseizoen beschikbaar blijft, met alle Formule 1-kwalificaties en races. Toegang tot Viaplay Xtra is alleen mogelijk als via Ziggo een Viaplay-abonnement wordt afgenomen. Kijkers die rechtstreeks bij Viaplay een abonnement hebben afgesloten en daarnaast een traditioneel tv- en internetabonnement bij Ziggo hebben, krijgen dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. In dat geval kan eventueel wel naar Viaplay worden gekeken met de Viaplay-app voor de Ziggo Mediabox Next.

   

  Nieuwe afspraken

  Nina Moers van VodafoneZiggo: “Graag wil ik bevestigen dat Ziggo gedurende alle raceweekends van dit seizoen de Formule 1-kwalificaties, wedstrijden en studioprogrammering van Viaplay live blijft uitzenden op kanaal 200. Hiermee worden de bestaande afspraken met Viaplay verlengd van 1 augustus tot eind december. Het lineaire kanaal is beschikbaar voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay afnemen. Met deze extra service willen Ziggo en Viaplay de Formule 1 makkelijker beschikbaar maken voor iedereen.”

   

  Meer providers

  Ziggo is de eerste provider die bekendmaakt dat Viaplay Xtra ook na 1 augustus voor eigen klanten beschikbaar blijft. Het is de verwachting dat ook de andere providers die Viaplay Xtra als extra service aanbieden dit gedurende het gehele huidige Formule 1-seizoen blijven doen. Op dit moment bieden naast Ziggo ook de providers KPN, T-Mobile, Delta en Caiway het lineaire kanaal Viaplay Xtra aan. Ook bij deze providers geldt dat toegang tot het lineaire kanaal alleen mogelijk is als via de betreffende provider een Viaplay-abonnement wordt afgenomen.

  ViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1ZiggoVodafoneZiggolineair

  Reacties

 1. TV-TIP Guilty Pleasures

  Guilty Pleasures
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Van goulash uit blik en kant-en-klare broodjes hamburger tot een bord macaroni met ketchup. De een gruwelt ervan, bij de ander draait de ­magnetron overuren. Toch staat bij ieder­­een wel eens een guilty pleasure op het menu; een gerecht dat funest is voor je taille, maar dat je het liefst dagelijks voor de tv weglepelt. In Guilty Pleasures nodigt chef Perry in elke aflevering een BN’er uit, wiens guilty pleasure schreeuwt om in een wat culi­­nairder jasje gestoken te worden. Dit keer is dat de kaassoufflé met satésaus van Glen Faria.

  TV-TIP Ik Weet Er Alles Van!

  Ik Weet Er Alles Van!
  RTL 4 om 20:00 uur
  Een quiz waarin de kandidaten worden getest op hun kennis van een eigen specialisme, dat klinkt een beetje als een kruising tussen appeltje-eitje en Per seconde wijzer. Niets is minder waar, er staan namelijk nog vijf anderen in de quiz-arena. Elk met een eigen vakgebied, waar je als kandidaat dus óók verstand van moet hebben. Ik Weet Er Alles Van! doet het zo lekker als zomer-vervanger van GTST, dat Ruben Nicolai dit jaar een maand eerder op de bok staat.

  Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)