Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden

  Er lijkt een overeenkomst te zijn tussen Viaplay en de providers waarmee de streamingdienst samenwerkt. De doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt verlengd.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 3
  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden
  Foto Getty Images

  Ziggo bevestigt via woordvoerster Nina Moers dat Viaplay" target="_blank">Viaplay Xtra op voorkeuzekanaal 200 gedurende het hele raceseizoen beschikbaar blijft, met alle Formule 1-kwalificaties en races. Toegang tot Viaplay Xtra is alleen mogelijk als via Ziggo een Viaplay-abonnement wordt afgenomen. Kijkers die rechtstreeks bij Viaplay een abonnement hebben afgesloten en daarnaast een traditioneel tv- en internetabonnement bij Ziggo hebben, krijgen dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. In dat geval kan eventueel wel naar Viaplay worden gekeken met de Viaplay-app voor de Ziggo Mediabox Next.

   

  Nieuwe afspraken

  Nina Moers van VodafoneZiggo: “Graag wil ik bevestigen dat Ziggo gedurende alle raceweekends van dit seizoen de Formule 1-kwalificaties, wedstrijden en studioprogrammering van Viaplay live blijft uitzenden op kanaal 200. Hiermee worden de bestaande afspraken met Viaplay verlengd van 1 augustus tot eind december. Het lineaire kanaal is beschikbaar voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay afnemen. Met deze extra service willen Ziggo en Viaplay de Formule 1 makkelijker beschikbaar maken voor iedereen.”

   

  Meer providers

  Ziggo is de eerste provider die bekendmaakt dat Viaplay Xtra ook na 1 augustus voor eigen klanten beschikbaar blijft. Het is de verwachting dat ook de andere providers die Viaplay Xtra als extra service aanbieden dit gedurende het gehele huidige Formule 1-seizoen blijven doen. Op dit moment bieden naast Ziggo ook de providers KPN, T-Mobile, Delta en Caiway het lineaire kanaal Viaplay Xtra aan. Ook bij deze providers geldt dat toegang tot het lineaire kanaal alleen mogelijk is als via de betreffende provider een Viaplay-abonnement wordt afgenomen.

  ViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1ZiggoVodafoneZiggolineair

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)