Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden

  Er lijkt een overeenkomst te zijn tussen Viaplay en de providers waarmee de streamingdienst samenwerkt. De doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt verlengd.
  Jarco Kriek
  1 juni 2022
  comments 3
  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden
  Foto Getty Images

  Ziggo bevestigt via woordvoerster Nina Moers dat Viaplay Xtra op voorkeuzekanaal 200 gedurende het hele raceseizoen beschikbaar blijft, met alle Formule 1-kwalificaties en races. Toegang tot Viaplay Xtra is alleen mogelijk als via Ziggo een Viaplay-abonnement wordt afgenomen. Kijkers die rechtstreeks bij Viaplay een abonnement hebben afgesloten en daarnaast een traditioneel tv- en internetabonnement bij Ziggo hebben, krijgen dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. In dat geval kan eventueel wel naar Viaplay worden gekeken met de Viaplay-app voor de Ziggo Mediabox Next.

   

  Nieuwe afspraken

  Nina Moers van VodafoneZiggo: “Graag wil ik bevestigen dat Ziggo gedurende alle raceweekends van dit seizoen de Formule 1-kwalificaties, wedstrijden en studioprogrammering van Viaplay live blijft uitzenden op kanaal 200. Hiermee worden de bestaande afspraken met Viaplay verlengd van 1 augustus tot eind december. Het lineaire kanaal is beschikbaar voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay afnemen. Met deze extra service willen Ziggo en Viaplay de Formule 1 makkelijker beschikbaar maken voor iedereen.”

   

  Meer providers

  Ziggo is de eerste provider die bekendmaakt dat Viaplay Xtra ook na 1 augustus voor eigen klanten beschikbaar blijft. Het is de verwachting dat ook de andere providers die Viaplay Xtra als extra service aanbieden dit gedurende het gehele huidige Formule 1-seizoen blijven doen. Op dit moment bieden naast Ziggo ook de providers KPN, T-Mobile, Delta en Caiway het lineaire kanaal Viaplay Xtra aan. Ook bij deze providers geldt dat toegang tot het lineaire kanaal alleen mogelijk is als via de betreffende provider een Viaplay-abonnement wordt afgenomen.

  ViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1ZiggoVodafoneZiggolineair

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)