Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden

  Er lijkt een overeenkomst te zijn tussen Viaplay en de providers waarmee de streamingdienst samenwerkt. De doorgifte van het lineaire Formule 1-kanaal Viaplay Xtra wordt verlengd.
  Jarco Kriek
  1 june 2022
  comments 3
  Ziggo blijft lineair Formule 1-kanaal Viaplay Xtra langer aanbieden
  Foto Getty Images

  Ziggo bevestigt via woordvoerster Nina Moers dat Viaplay Xtra op voorkeuzekanaal 200 gedurende het hele raceseizoen beschikbaar blijft, met alle Formule 1-kwalificaties en races. Toegang tot Viaplay Xtra is alleen mogelijk als via Ziggo een Viaplay-abonnement wordt afgenomen. Kijkers die rechtstreeks bij Viaplay een abonnement hebben afgesloten en daarnaast een traditioneel tv- en internetabonnement bij Ziggo hebben, krijgen dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra. In dat geval kan eventueel wel naar Viaplay worden gekeken met de Viaplay-app voor de Ziggo Mediabox Next.

   

  Nieuwe afspraken

  Nina Moers van VodafoneZiggo: “Graag wil ik bevestigen dat Ziggo gedurende alle raceweekends van dit seizoen de Formule 1-kwalificaties, wedstrijden en studioprogrammering van Viaplay live blijft uitzenden op kanaal 200. Hiermee worden de bestaande afspraken met Viaplay verlengd van 1 augustus tot eind december. Het lineaire kanaal is beschikbaar voor klanten die via Ziggo een abonnement op Viaplay afnemen. Met deze extra service willen Ziggo en Viaplay de Formule 1 makkelijker beschikbaar maken voor iedereen.”

   

  Meer providers

  Ziggo is de eerste provider die bekendmaakt dat Viaplay Xtra ook na 1 augustus voor eigen klanten beschikbaar blijft. Het is de verwachting dat ook de andere providers die Viaplay Xtra als extra service aanbieden dit gedurende het gehele huidige Formule 1-seizoen blijven doen. Op dit moment bieden naast Ziggo ook de providers KPN, T-Mobile, Delta en Caiway het lineaire kanaal Viaplay Xtra aan. Ook bij deze providers geldt dat toegang tot het lineaire kanaal alleen mogelijk is als via de betreffende provider een Viaplay-abonnement wordt afgenomen.

  ViaplayViaplay XtraViaplay GroupFormule 1ZiggoVodafoneZiggolineair

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview