Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo houdt het bij Viaplay voor Formule 1 op bruikleendecoders

  Ziggo-klanten kunnen via de Ziggo-decoders Mediabox Next en Next Mini uitsluitend met een Viaplay-abonnement live naar de Formule 1 kijken.
  Jarco Kriek
  27 februari 2023
  comments 3
  Ziggo houdt het bij Viaplay voor Formule 1 op bruikleendecoders

  Diverse Ziggo-klanten vroegen het kabelbedrijf of op korte termijn de streamingdienst F1 TV Pro op de meest gebruikte mediaboxen beschikbaar gaat komen. Hiervoor zou Ziggo een F1 TV Pro-app voor deze bruikleendecoders moeten ontwikkelen. Het kabelbedrijf heeft op dit moment echter geen plannen om dit te doen, zo laat Ziggo via het eigen klant-helpt-klant community forum weten. Het kijken van Formule 1 op televisie via F1 TV Pro is voor Ziggo-klanten alleen mogelijk met een geschikte Smart TV of via een mediaspeler.

   

  Alleen Viaplay

  Formule 1-fans kunnen hun geliefde racesport wel direct kijken via de beide bruikleendecoders via Viaplay. Dit kan met de beschikbare app, maar ook lineair via het kanaal Viaplay Xtra, dat op voorkeuzepositie 200 tijdens de Formule 1-weekends op zaterdag en zondag de derde vrije training, kwalificatie en race live doorgeeft. Via de app kan ook naar de overige content van Viaplay worden gekeken. Deze bestaat uit films, series, documentaires en andere sporten zoals voetbal en darts.

   

  KPN

  Een deel van de klanten van concurrent KPN kan wel rechtstreeks via de decoder naar F1 TV Pro kijken. De nieuwe TV+ decoder van het telecombedrijf functioneert op het Android TV 11-platform. Dit betekent dat de F1 TV Pro-app vanuit Google Play aan het appaanbod van de decoder kan worden toegevoegd. Bij gebruik van oudere modellen bruikleendecoders is het - net als bij Ziggo - ook bij KPN niet mogelijk om in te loggen bij F1 TV Pro.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupF1 TV ProOTTonlinestreamingdienstdecoderbruikleendeccoderappMediabox NextNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)