Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo houdt het bij Viaplay voor Formule 1 op bruikleendecoders

  Ziggo-klanten kunnen via de Ziggo-decoders Mediabox Next en Next Mini uitsluitend met een Viaplay-abonnement live naar de Formule 1 kijken.
  Jarco Kriek
  27 februari 2023
  comments 3
  Ziggo houdt het bij Viaplay voor Formule 1 op bruikleendecoders

  Diverse Ziggo-klanten vroegen het kabelbedrijf of op korte termijn de streamingdienst F1 TV Pro op de meest gebruikte mediaboxen beschikbaar gaat komen. Hiervoor zou Ziggo een F1 TV Pro-app voor deze bruikleendecoders moeten ontwikkelen. Het kabelbedrijf heeft op dit moment echter geen plannen om dit te doen, zo laat Ziggo via het eigen klant-helpt-klant community forum weten. Het kijken van Formule 1 op televisie via F1 TV Pro is voor Ziggo-klanten alleen mogelijk met een geschikte Smart TV of via een mediaspeler.

   

  Alleen Viaplay

  Formule 1-fans kunnen hun geliefde racesport wel direct kijken via de beide bruikleendecoders via Viaplay. Dit kan met de beschikbare app, maar ook lineair via het kanaal Viaplay Xtra, dat op voorkeuzepositie 200 tijdens de Formule 1-weekends op zaterdag en zondag de derde vrije training, kwalificatie en race live doorgeeft. Via de app kan ook naar de overige content van Viaplay worden gekeken. Deze bestaat uit films, series, documentaires en andere sporten zoals voetbal en darts.

   

  KPN

  Een deel van de klanten van concurrent KPN kan wel rechtstreeks via de decoder naar F1 TV Pro kijken. De nieuwe TV+ decoder van het telecombedrijf functioneert op het Android TV 11-platform. Dit betekent dat de F1 TV Pro-app vanuit Google Play aan het appaanbod van de decoder kan worden toegevoegd. Bij gebruik van oudere modellen bruikleendecoders is het - net als bij Ziggo - ook bij KPN niet mogelijk om in te loggen bij F1 TV Pro.

  ZiggoVodafoneZiggoViaplayViaplay GroupF1 TV ProOTTonlinestreamingdienstdecoderbruikleendeccoderappMediabox NextNext Mini

  Reacties