Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt aanbod films en series op Mediabox verder uit met komst Apple TV+

  Ziggo biedt klanten met de Mediabox Next of Next Mini vanaf vandaag de mogelijkheid om direct via de decoder streamingdienst Apple TV+ te gebruiken.
  Jarco Kriek
  29 februari 2024
  comments 5
  Ziggo breidt aanbod films en series op Mediabox verder uit met komst Apple TV+
  Foto Getty Images

  Dat Apple TV+ op korte termijn aan het streamingdirect aanbod van de twee meest gebruikte bruikleendecoders van Ziggo zou worden toegevoegd was al enige tijd duidelijk. Achter de schermen werd de app door de provider al met een beperkte groep klanten getest. Na deze testperiode is de Apple TV+ nu via een app op de ondersteunde decoders van alle klanten beschikbaar gekomen. Om de content – bestaande uit films, series en documentaires – van Apple TV+ te bekijken, is wel een abonnement nodig dat aanvullend gekocht moet worden. Dit abonnement moet bij Apple zelf worden afgesloten en kost €9,99 per maand.

   

  Makkelijk

  Om toegang tot de content van Apple TV+ toegankelijker te maken is de streamingdienst niet alleen via het appmenu van de Mediabox Next en Next Mini toegankelijk maar ook via voorkeuzekanaal 159 . Robin Kroes, directeur Consumentenmarkt van Ziggo: “Ons TV & Streaming-platform biedt klanten het beste entertainment van hun favoriete streamingdiensten en zenders. Nu Apple TV+ via Ziggo beschikbaar is, kunnen onze klanten genieten van nog meer programma’s, films en series van topkwaliteit op één plek.”

  ZiggoVodafoneZiggoOTTonlinestreamingdienstMediabox NextNext MiniApple TV+

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview