Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo wijzigt aanbod in januari

  Ziggo breidt het aanbod van films en series behorend bij Movies & Series-abonnementsvormen in januari verder uit.
  Jarco Kriek
  24 december 2021
  comments 12
  Ziggo wijzigt aanbod in januari
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL klanten de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar dit content kunnen kijken. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. Het gaat hierbij onder meer om films en series die in opdracht van het Amerikaanse mediabedrijf ViacomCBS zijn gemaakt. Het gaat hierbij om content van Paramount Pictures, Showtime en CBS Studios.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in januari films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn.

   

  • Mission Impossible (meerdere delen)
  • Transformers (meerdere delen)
  • Star Trek (meerdere delen)
  • A Beautiful Mind
  • Cast Away
  • Forrest Gump
  • Shutter Island
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesfilmsseriesViacomCBS

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)