Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt aanbod tijdelijk met drie zenders uit

  Ziggo-klanten met het Kabel TV- of TV Start/TV Standaard-abonnement kunnen de komende weken zonder meerkosten naar drie extra zenders kijken.
  Jarco Kriek
  1 april 2023
  comments 2
  Ziggo breidt aanbod tijdelijk met drie zenders uit

  Totaal TV kondigde eerder al aan dat het klassieke muziekkanaal Mezzo van 4 april tot en met 2 mei voor alle klanten beschikbaar is. Dit in verband met het 25-jarig bestaan van de muziekzender. Ziggo voegt aan het tijdelijk gratis zenderaanbod nog twee zenders toe. Dit zijn Love Nature en Cartoonito. Cartoonito is de nieuwe naam van tekenfilmzender Boomerang. De drie zenders zijn al langere tijd bij Ziggo in het zenderaanbod beschikbaar, maar alleen als onderdeel van de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL.

   

  Gecodeerd

  De zenders blijven tijdens deze ‘gratis kijkperiode’ ook gecodeerd. Dit betekent dat alleen met een bruikleendecoder of smartcard en CI+ module naar deze zenders gekeken kan worden. Gebruikers van het Kabel TV-zenderaanbod kunnen de drie zenders via online tv-dienst Ziggo GO bekijken. Dit kan niet alleen via pc, tablet of smartphone maar ook via online mediaspelers en televisies met Android TV en de Apple TV HD/4K en Amazon Fire Stick HD/4K.

   

  Waar te vinden?

  Natuurzender Love Nature is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 205 te vinden. Gebruikers van Mediabox Next en Next Mini kunnen deze zender in 4K-beeldkwaliteit volgen. Tekenfilmzender Cartoonito is te vinden op voorkeuzepositie 309. De muziekproducties van Mezzo zijn te zien op voorkeuzepositie 612.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalLove NatureCartoonitoMezzo
 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)