Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Uniek: Ziggo plaatst 24/7-filmzender in basispakket

  Ziggo breidt het zenderaanbod op 30 juni uit met in totaal vijf themakanalen in HD-beeldkwaliteit, waaronder een filmkanaal in het (interactief) basispakket.
  Jarco Kriek
  24 mei 2022
  comments 9
  Uniek: Ziggo plaatst 24/7-filmzender in basispakket

  VodafoneZiggo heeft de zender– en HD-uitbreiding desgevraagd aan Totaal TV bevestigd. Het gaat in dit geval niet om het opwaarderen van zenders die al enige tijd in SD beschikbaar zijn, maar om vijf zenders die op dit moment nog niet in het zenderaanbod zijn opgenomen. Twee van de vijf nieuwe zenders komen beschikbaar voor abonnees met het TV Standaard/TV Start-abonnement. Wie bij Ziggo toegang heeft tot de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus, kan naar alle vijf nieuwe HD-kanalen kijken.

   

  Meer films

  Op 30 juni past Ziggo het zenderaanbod aan met vijf nieuwe themakanalen in HD-beeldkwaliteit. Hierdoor hebben klanten van Ziggo toegang tot het meest uitgebreide HD-zenderaanbod van Nederland. De uitbreiding van het zenderpakket is in lijn met Ziggo's ambitie om klanten toegang te geven tot hun favoriete content, waarbij gemak en de beste kijkervaring voorop staan. Op 30 juni voegt Ziggo de volgende vijf nieuwe zenders in HD-kwaliteit toe aan het zenderaanbod van Ziggo: FilmBox, njam!, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe. Op dezelfde dag wordt de doorgifte van de zenders Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV gestaakt. Deze zenders worden op dit moment in SD-beeldkwaliteit aangeboden.

   

  FilmBox

  FilmBox is het eerste 24/7-filmkanaal in Nederland in een (interactief) basispakket. De filmzender heeft een breed aanbod van Hollywood-blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers dat wordt aangeboden zonder reclame-onderbrekingen tijdens de programma's. FilmBox wordt onderdeel van TV Standaard/TV Start en gaat op voorkeuzekanaal 100 uitzenden.

   

  njam!

  De televisiezender njam! is de lekkerste themazender van de Lage Landen. Van gewone hobbykok of ‘ik maak eten klaar omdat het moet’ tot thuisgastronoom: al meer dan tien jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iedereen die van lekker eten of koken houdt. Njam! staat voor smaakvolle televisie waarbij alles draait rond koken, lekker eten en genieten, met voor elk wat wils. Njam! wordt onderdeel van TV Standaard/TV Start en gaat op voorkeuzekanaal 80 uitzenden.

   

  ducktv

  Ducktv biedt vakkundig samengestelde programma’s gericht op kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud. De gezonde, grappige en educatieve programma's zijn ontwikkeld om hun vroege leerproces te stimuleren en tegelijkertijd een leuke en veilige ervaring te bieden. Programma's met korte afleveringen zorgen voor plezier en ontspanning en bieden ouders bovendien de gelegenheid om spelenderwijs tijd met hun kinderen door te brengen. Kinderzender ducktv wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 311 uitzenden.

   

  Curiosity Channel

  Curiosity Channel biedt kijkers een vast programmeringsschema met bekroonde originele waargebeurde films, shows en series over onderwerpen als wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle. Bekijk en bewonder. Curiosity Channel wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 201 uitzenden.

   

  Playboy TV Europe

  Playboy TV Europe is het tv-kanaal dat compleet is gewijd aan een verleidelijke lifestyle en entertainment voor een volwassen publiek. Playboy TV wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 799 uitzenden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodHDthemakanalenFilmboxnjam!ducktvPlayboy TVCuriosity ChannelTV StandaardTV StartZiggo Movies & Series XLTV Zenders Plusabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)