Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Uniek: Ziggo plaatst 24/7-filmzender in basispakket

  Ziggo breidt het zenderaanbod op 30 juni uit met in totaal vijf themakanalen in HD-beeldkwaliteit, waaronder een filmkanaal in het (interactief) basispakket.
  Jarco Kriek
  24 mei 2022
  comments 9
  Uniek: Ziggo plaatst 24/7-filmzender in basispakket

  VodafoneZiggo heeft de zender– en HD-uitbreiding desgevraagd aan Totaal TV bevestigd. Het gaat in dit geval niet om het opwaarderen van zenders die al enige tijd in SD beschikbaar zijn, maar om vijf zenders die op dit moment nog niet in het zenderaanbod zijn opgenomen. Twee van de vijf nieuwe zenders komen beschikbaar voor abonnees met het TV Standaard/TV Start-abonnement. Wie bij Ziggo toegang heeft tot de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus, kan naar alle vijf nieuwe HD-kanalen kijken.

   

  Meer films

  Op 30 juni past Ziggo het zenderaanbod aan met vijf nieuwe themakanalen in HD-beeldkwaliteit. Hierdoor hebben klanten van Ziggo toegang tot het meest uitgebreide HD-zenderaanbod van Nederland. De uitbreiding van het zenderpakket is in lijn met Ziggo's ambitie om klanten toegang te geven tot hun favoriete content, waarbij gemak en de beste kijkervaring voorop staan. Op 30 juni voegt Ziggo de volgende vijf nieuwe zenders in HD-kwaliteit toe aan het zenderaanbod van Ziggo: FilmBox, njam!, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe. Op dezelfde dag wordt de doorgifte van de zenders Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV gestaakt. Deze zenders worden op dit moment in SD-beeldkwaliteit aangeboden.

   

  FilmBox

  FilmBox is het eerste 24/7-filmkanaal in Nederland in een (interactief) basispakket. De filmzender heeft een breed aanbod van Hollywood-blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers dat wordt aangeboden zonder reclame-onderbrekingen tijdens de programma's. FilmBox wordt onderdeel van TV Standaard/TV Start en gaat op voorkeuzekanaal 100 uitzenden.

   

  njam!

  De televisiezender njam! is de lekkerste themazender van de Lage Landen. Van gewone hobbykok of ‘ik maak eten klaar omdat het moet’ tot thuisgastronoom: al meer dan tien jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iedereen die van lekker eten of koken houdt. Njam! staat voor smaakvolle televisie waarbij alles draait rond koken, lekker eten en genieten, met voor elk wat wils. Njam! wordt onderdeel van TV Standaard/TV Start en gaat op voorkeuzekanaal 80 uitzenden.

   

  ducktv

  Ducktv biedt vakkundig samengestelde programma’s gericht op kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud. De gezonde, grappige en educatieve programma's zijn ontwikkeld om hun vroege leerproces te stimuleren en tegelijkertijd een leuke en veilige ervaring te bieden. Programma's met korte afleveringen zorgen voor plezier en ontspanning en bieden ouders bovendien de gelegenheid om spelenderwijs tijd met hun kinderen door te brengen. Kinderzender ducktv wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 311 uitzenden.

   

  Curiosity Channel

  Curiosity Channel biedt kijkers een vast programmeringsschema met bekroonde originele waargebeurde films, shows en series over onderwerpen als wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle. Bekijk en bewonder. Curiosity Channel wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 201 uitzenden.

   

  Playboy TV Europe

  Playboy TV Europe is het tv-kanaal dat compleet is gewijd aan een verleidelijke lifestyle en entertainment voor een volwassen publiek. Playboy TV wordt onderdeel van Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus en gaat op voorkeuzekanaal 799 uitzenden.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezenderaanbodHDthemakanalenFilmboxnjam!ducktvPlayboy TVCuriosity ChannelTV StandaardTV StartZiggo Movies & Series XLTV Zenders Plusabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)