Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo breidt aanbod uit

    Klanten van Ziggo met het aanvullende tv-abonnement Ziggo Movies & Series XL kunnen de komende maanden naar enkele nieuwe films en series kijken. Ziggo breidt het online aanbod uit.
    Jarco Kriek
    15 oktober 2018
    comments 10
    Ziggo breidt aanbod uit

    Het gratis filmaanbod behorende bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen L en XL kan in de huiskamer via een interactieve mediabox zoals de Ziggo Mediabox XL bekeken worden. Maar ook mobiel kan op tablet en smartphone via de online dienst Ziggo GO gekeken worden. Onder het gratis aanbod van films en series bevindt zich ook content van HBO dat in Nederland exclusief bij Ziggo beschikbaar is.

     

    Camping

    Hieronder is ook de nieuwe HBO-serie Camping die vanaf nu bij Ziggo te bekijken is. Vanaf maandag 15 oktober kan elke maandag binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning acht weken lang naar een nieuwe aflevering van de nieuwe serie in HD en met Nederlandse ondertitels gekeken worden. In Camping loopt een verjaardagfeest tijdens een campingtrip van een vriendengroep behoorlijk uit de hand. Dit leidt tot komische taferelen.

     

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesabonnementHBOcontentexclusieve contentfilmsseries

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)