Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt aanbod verder uit

  Ziggo breidt het serie-aanbod bij de Movies & Series-abonnementsvormen de komende weken verder uit. Het gaat om deels exclusieve content.
  Jarco Kriek
  2 november 2021
  comments 0
  Ziggo breidt aanbod verder uit

  Ziggo biedt via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL klanten de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar dit content kunnen kijken. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. Het gaat hierbij onder meer om films en series die in opdracht van het Amerikaanse mediabedrijf HBO zijn gemaakt.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next en ook de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in november en december films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn.

   

  • Hierro (seizoen 2 vanaf 1 november)
  • Blake Lake (seizoen 3 vanaf 4 november)
  • Ricky Velez: Here’s Everything (HBO vanaf 5 november)
  • Leonardo (vanaf 19 november)
  • Grow (vanaf 2 december)
  • The New Nurses (seizoen 4 vanaf 10 december)
  • Chapelwake (vanaf 13 december)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseries

  Reacties