Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt basispakket tijdelijk uit met sportzender

  Ziggo biedt klanten zes weken lang toegang tot het kanaal Ziggo Sport Tennis. Gedurende deze periode is onder meer Wimbledon live te volgen.
  Jarco Kriek
  30 mei 2022
  comments 1
  Ziggo breidt basispakket tijdelijk uit met sportzender
  Foto Getty Images

  Af en toe zet Ziggo bij belangrijke evenementen een of meer kanalen uit aanvullende zenderpakketten voor een korte periode voor alle klanten open. Deze kanalen zijn dan op televisie en via de decoder te bekijken met gebruik van een smartcard, eventueel in combinatie met een CI+ module. Ook met de door Ziggo geleverde bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next en Mediabox Next Mini kan gekeken worden. Abonnees die kijken zonder smartcard, kunnen het vrijgeschakelde kanaal zien via de online tv-dienst Ziggo GO.

   

  Ziggo Sport Tennis

  Ziggo zet van 1 juni tot en met 12 juli het kanaal Ziggo Sport Tennis voor alle abonnees open. Normaal is dit kanaal alleen te bekijken als het aanvullende abonnement Ziggo Sport Totaal wordt afgenomen, of is gekozen als gratis cadeau bij de combinatie van vaste diensten van Ziggo en mobiele diensten van Vodafone op hetzelfde adres.

   

  Toernooien

  In de periode dat Ziggo Sport Tennis vrij te zien is voor alle Ziggo-abonnees worden wedstrijden van belangrijke tennistoernooien live uitgezonden. Zo is vanaf 5 juni het in Rosmalen georganiseerde Libéma Open tennistoernooi live op het tenniskanaal te volgen. Het prestigieuze en bekendste grand slam-tennistoernooi Wimbledon is vanaf 26 juni te bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Tenniszender van de maandetalagekanaalWimbledon

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)