Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt basispakket tijdelijk uit met sportzender

  Ziggo biedt klanten zes weken lang toegang tot het kanaal Ziggo Sport Tennis. Gedurende deze periode is onder meer Wimbledon live te volgen.
  Jarco Kriek
  30 mei 2022
  comments 1
  Ziggo breidt basispakket tijdelijk uit met sportzender
  Foto Getty Images

  Af en toe zet Ziggo bij belangrijke evenementen een of meer kanalen uit aanvullende zenderpakketten voor een korte periode voor alle klanten open. Deze kanalen zijn dan op televisie en via de decoder te bekijken met gebruik van een smartcard, eventueel in combinatie met een CI+ module. Ook met de door Ziggo geleverde bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next en Mediabox Next Mini kan gekeken worden. Abonnees die kijken zonder smartcard, kunnen het vrijgeschakelde kanaal zien via de online tv-dienst Ziggo GO.

   

  Ziggo Sport Tennis

  Ziggo zet van 1 juni tot en met 12 juli het kanaal Ziggo Sport Tennis voor alle abonnees open. Normaal is dit kanaal alleen te bekijken als het aanvullende abonnement Ziggo Sport Totaal wordt afgenomen, of is gekozen als gratis cadeau bij de combinatie van vaste diensten van Ziggo en mobiele diensten van Vodafone op hetzelfde adres.

   

  Toernooien

  In de periode dat Ziggo Sport Tennis vrij te zien is voor alle Ziggo-abonnees worden wedstrijden van belangrijke tennistoernooien live uitgezonden. Zo is vanaf 5 juni het in Rosmalen georganiseerde Libéma Open tennistoernooi live op het tenniskanaal te volgen. Het prestigieuze en bekendste grand slam-tennistoernooi Wimbledon is vanaf 26 juni te bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Tenniszender van de maandetalagekanaalWimbledon

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)