Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ziggo is in diverse steden waar het netwerk al eerder is opgewaardeerd bezig met een nieuwe upgrade van het eigen kabelnetwerk.
  Jarco Kriek
  8 mei 2022
  comments 0
  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ongeveer driekwart van de aansluitingen op het Ziggo-netwerk is inmiddels opgewaardeerd naar gigabit standaard. Binnen het hierbij gebruikte DOCSIS 3.1 zijn echter nog diverse updates mogelijk om zowel de snelheid als capaciteit van het netwerk uit te breiden.

   

  Upgrade

  Ziggo is in diverse steden bezig met een dergelijke upgrade die volgens het kabelbedrijf vooral is gericht op uitbreiding van de capaciteit van het netwerk. Ziggo stelt dat dit onder meer nodig is om het leven 'in het nieuwe normaal' met meer thuiswerken – en dus meer gebruik van internet – probleemloos te laten verlopen. Het kabelbedrijf voert de werkzaamheden zoveel mogelijk in de nachtelijke uren uit om zo min mogelijk klanten tot last te zijn. Tijdens de werkzaamheden kan namelijk tv, internet en vast bellen tijdelijk uitvallen. De klanten worden via een persoonlijke brief of e-mail van tevoren van de werkzaamheden op de hoogte gebracht.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetnetwerkopwaarderengigabitDOCSIS 3.1capaciteit

  Reacties

 1. TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  TV-TIP Midsomer Murders

  Midsomer Murders
  NPO 2 om 22:28 uur
  Elk jaar komen de inwoners van Elverton-Cum-Latterly samen voor een dominowedstrijd. Hoe gemoedelijk het tussen de steentjes ook lijkt, onder de oppervlakte sluimert de spanning. Als de deelnemers moeten wijken voor een benefietavond voor dragqueens, wordt de sfeer er niet beter op. Wanneer een van de spelers vervolgens het loodje legt, is aan Barnaby en Winter om uit te vinden wie er een dodelijk spel speelt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)