Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ziggo is in diverse steden waar het netwerk al eerder is opgewaardeerd bezig met een nieuwe upgrade van het eigen kabelnetwerk.
  Jarco Kriek
  8 may 2022
  comments 0
  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ongeveer driekwart van de aansluitingen op het Ziggo-netwerk is inmiddels opgewaardeerd naar gigabit standaard. Binnen het hierbij gebruikte DOCSIS 3.1 zijn echter nog diverse updates mogelijk om zowel de snelheid als capaciteit van het netwerk uit te breiden.

   

  Upgrade

  Ziggo is in diverse steden bezig met een dergelijke upgrade die volgens het kabelbedrijf vooral is gericht op uitbreiding van de capaciteit van het netwerk. Ziggo stelt dat dit onder meer nodig is om het leven 'in het nieuwe normaal' met meer thuiswerken – en dus meer gebruik van internet – probleemloos te laten verlopen. Het kabelbedrijf voert de werkzaamheden zoveel mogelijk in de nachtelijke uren uit om zo min mogelijk klanten tot last te zijn. Tijdens de werkzaamheden kan namelijk tv, internet en vast bellen tijdelijk uitvallen. De klanten worden via een persoonlijke brief of e-mail van tevoren van de werkzaamheden op de hoogte gebracht.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetnetwerkopwaarderengigabitDOCSIS 3.1capaciteit

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)