Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ziggo is in diverse steden waar het netwerk al eerder is opgewaardeerd bezig met een nieuwe upgrade van het eigen kabelnetwerk.
  Jarco Kriek
  8 mei 2022
  comments 0
  Ziggo breidt capaciteit netwerk uit

  Ongeveer driekwart van de aansluitingen op het Ziggo-netwerk is inmiddels opgewaardeerd naar gigabit standaard. Binnen het hierbij gebruikte DOCSIS 3.1 zijn echter nog diverse updates mogelijk om zowel de snelheid als capaciteit van het netwerk uit te breiden.

   

  Upgrade

  Ziggo is in diverse steden bezig met een dergelijke upgrade die volgens het kabelbedrijf vooral is gericht op uitbreiding van de capaciteit van het netwerk. Ziggo stelt dat dit onder meer nodig is om het leven 'in het nieuwe normaal' met meer thuiswerken – en dus meer gebruik van internet – probleemloos te laten verlopen. Het kabelbedrijf voert de werkzaamheden zoveel mogelijk in de nachtelijke uren uit om zo min mogelijk klanten tot last te zijn. Tijdens de werkzaamheden kan namelijk tv, internet en vast bellen tijdelijk uitvallen. De klanten worden via een persoonlijke brief of e-mail van tevoren van de werkzaamheden op de hoogte gebracht.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetnetwerkopwaarderengigabitDOCSIS 3.1capaciteit

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)