Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt klanten die het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard kopen tijdelijk vier zenders extra die normaal alleen met een duurder abonnement zichtbaar zijn.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Ziggo besloot anderhalf jaar geleden te stoppen met de zender van de maand zoals andere distributeurs als KPN, Canal Digitaal en T-Mobile doen. Als vervanger zet Ziggo periodiek enkele kanalen uit de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL open voor klanten die het digitale basispakket TV Start/TV Standaard kopen. Ziggo-klanten die het instappakket Kabel TV kopen, kunnen niet lineair maar wel online via Ziggo GO naar de tijdelijke bonuszenders kijken.

   

  Vier zenders

  Ziggo heeft op 1 november vier zenders uit de aanvullende abonnementen voor een grotere groep klanten opengezet. Het gaat om de zenders RTL Crime HD (voorkeuzekanaal 120), RTL Lounge HD (voorkanaal 140), Discovery Science HD (voorkanaal 202) en Love Nature HD (voorkanaal 205).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalTV StartTV StandaardZiggo TV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)