Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt klanten die het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard kopen tijdelijk vier zenders extra die normaal alleen met een duurder abonnement zichtbaar zijn.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Ziggo besloot anderhalf jaar geleden te stoppen met de zender van de maand zoals andere distributeurs als KPN, Canal Digitaal en T-Mobile doen. Als vervanger zet Ziggo periodiek enkele kanalen uit de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL open voor klanten die het digitale basispakket TV Start/TV Standaard kopen. Ziggo-klanten die het instappakket Kabel TV kopen, kunnen niet lineair maar wel online via Ziggo GO naar de tijdelijke bonuszenders kijken.

   

  Vier zenders

  Ziggo heeft op 1 november vier zenders uit de aanvullende abonnementen voor een grotere groep klanten opengezet. Het gaat om de zenders RTL Crime HD (voorkeuzekanaal 120), RTL Lounge HD (voorkanaal 140), Discovery Science HD (voorkanaal 202) en Love Nature HD (voorkanaal 205).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalTV StartTV StandaardZiggo TV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)