Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt klanten die het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard kopen tijdelijk vier zenders extra die normaal alleen met een duurder abonnement zichtbaar zijn.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Ziggo besloot anderhalf jaar geleden te stoppen met de zender van de maand zoals andere distributeurs als KPN, Canal Digitaal en T-Mobile doen. Als vervanger zet Ziggo periodiek enkele kanalen uit de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL open voor klanten die het digitale basispakket TV Start/TV Standaard kopen. Ziggo-klanten die het instappakket Kabel TV kopen, kunnen niet lineair maar wel online via Ziggo GO naar de tijdelijke bonuszenders kijken.

   

  Vier zenders

  Ziggo heeft op 1 november vier zenders uit de aanvullende abonnementen voor een grotere groep klanten opengezet. Het gaat om de zenders RTL Crime HD (voorkeuzekanaal 120), RTL Lounge HD (voorkanaal 140), Discovery Science HD (voorkanaal 202) en Love Nature HD (voorkanaal 205).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalTV StartTV StandaardZiggo TV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)