Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt klanten die het digitale basisabonnement TV Start/TV Standaard kopen tijdelijk vier zenders extra die normaal alleen met een duurder abonnement zichtbaar zijn.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 2
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Ziggo besloot anderhalf jaar geleden te stoppen met de zender van de maand zoals andere distributeurs als KPN, Canal Digitaal en T-Mobile doen. Als vervanger zet Ziggo periodiek enkele kanalen uit de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL open voor klanten die het digitale basispakket TV Start/TV Standaard kopen. Ziggo-klanten die het instappakket Kabel TV kopen, kunnen niet lineair maar wel online via Ziggo GO naar de tijdelijke bonuszenders kijken.

   

  Vier zenders

  Ziggo heeft op 1 november vier zenders uit de aanvullende abonnementen voor een grotere groep klanten opengezet. Het gaat om de zenders RTL Crime HD (voorkeuzekanaal 120), RTL Lounge HD (voorkanaal 140), Discovery Science HD (voorkanaal 202) en Love Nature HD (voorkanaal 205).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalTV StartTV StandaardZiggo TV Zenders PlusZiggo Movies & Series XLabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview