Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Een groot deel van de Ziggo-klanten kan de hele maand augustus kijken naar OUTtv als extra zender, onder meer vanwege de Pride in Amsterdam.
  Jarco Kriek
  1 august 2022
  comments 0
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  OUTtv is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende tv-pakketten Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. De hele maand augustus kunnen echter ook Ziggo-klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement naar OUTtv kijken. Dit kan via de bruikleendecoder, CI+ module en online tv-dienst Ziggo GO. Wie bij Ziggo alleen toegang heeft tot het Kabel TV-zenderaanbod, kan alleen via Ziggo GO naar OUTtv kijken.

   

  Pride Amsterdam

  De komende dagen wordt in Amsterdam de Pride georganiseerd. OUTtv staat daarom in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt een gewaagde en uitdagende programmering met veel stijl en lef, die vooral bestemd is voor de LGBTQ-gemeenschap. De lifestylezender biedt een mix van succesvolle internationale films, series en documentaires. OUTtv is bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 129.

  ZiggoVodafoneZiggozender van de maandOUTtv

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)