Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Een groot deel van de Ziggo-klanten kan de hele maand augustus kijken naar OUTtv als extra zender, onder meer vanwege de Pride in Amsterdam.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  OUTtv is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende tv-pakketten Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. De hele maand augustus kunnen echter ook Ziggo-klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement naar OUTtv kijken. Dit kan via de bruikleendecoder, CI+ module en online tv-dienst Ziggo GO. Wie bij Ziggo alleen toegang heeft tot het Kabel TV-zenderaanbod, kan alleen via Ziggo GO naar OUTtv kijken.

   

  Pride Amsterdam

  De komende dagen wordt in Amsterdam de Pride georganiseerd. OUTtv staat daarom in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt een gewaagde en uitdagende programmering met veel stijl en lef, die vooral bestemd is voor de LGBTQ-gemeenschap. De lifestylezender biedt een mix van succesvolle internationale films, series en documentaires. OUTtv is bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 129.

  ZiggoVodafoneZiggozender van de maandOUTtv

  Reacties

 1. Win stapels
  dvd's en Blu-ray's

  Stapel's dvd's en Blu-rays

  Interview

  • *

   Janny van der Heijden

   Heel Holland Bakt

   Zó lang in hetzelfde programma, ja, dan maak je nogal wat mee. Heel Holland Bakt-veteraan Janny van der Heijden (68) blikt aan de vooravond van het tiende seizoen terug én vooruit. “Ik ben altijd de klos bij André.”
   Reacties0 reactie(s)