Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Een groot deel van de Ziggo-klanten kan de hele maand augustus kijken naar OUTtv als extra zender, onder meer vanwege de Pride in Amsterdam.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  OUTtv is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende tv-pakketten Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. De hele maand augustus kunnen echter ook Ziggo-klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement naar OUTtv kijken. Dit kan via de bruikleendecoder, CI+ module en online tv-dienst Ziggo GO. Wie bij Ziggo alleen toegang heeft tot het Kabel TV-zenderaanbod, kan alleen via Ziggo GO naar OUTtv kijken.

   

  Pride Amsterdam

  De komende dagen wordt in Amsterdam de Pride georganiseerd. OUTtv staat daarom in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt een gewaagde en uitdagende programmering met veel stijl en lef, die vooral bestemd is voor de LGBTQ-gemeenschap. De lifestylezender biedt een mix van succesvolle internationale films, series en documentaires. OUTtv is bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 129.

  ZiggoVodafoneZiggozender van de maandOUTtv

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)