Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Een groot deel van de Ziggo-klanten kan de hele maand augustus kijken naar OUTtv als extra zender, onder meer vanwege de Pride in Amsterdam.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  OUTtv is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende tv-pakketten Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. De hele maand augustus kunnen echter ook Ziggo-klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement naar OUTtv kijken. Dit kan via de bruikleendecoder, CI+ module en online tv-dienst Ziggo GO. Wie bij Ziggo alleen toegang heeft tot het Kabel TV-zenderaanbod, kan alleen via Ziggo GO naar OUTtv kijken.

   

  Pride Amsterdam

  De komende dagen wordt in Amsterdam de Pride georganiseerd. OUTtv staat daarom in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt een gewaagde en uitdagende programmering met veel stijl en lef, die vooral bestemd is voor de LGBTQ-gemeenschap. De lifestylezender biedt een mix van succesvolle internationale films, series en documentaires. OUTtv is bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 129.

  ZiggoVodafoneZiggozender van de maandOUTtv

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview