Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit

  Een groot deel van de Ziggo-klanten kan de hele maand augustus kijken naar OUTtv als extra zender, onder meer vanwege de Pride in Amsterdam.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 0
  Ziggo breidt digitaal basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  OUTtv is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende tv-pakketten Ziggo Movies & Series XL en TV Zenders Plus. De hele maand augustus kunnen echter ook Ziggo-klanten met het TV Standaard/TV Start-abonnement naar OUTtv kijken. Dit kan via de bruikleendecoder, CI+ module en online tv-dienst Ziggo GO. Wie bij Ziggo alleen toegang heeft tot het Kabel TV-zenderaanbod, kan alleen via Ziggo GO naar OUTtv kijken.

   

  Pride Amsterdam

  De komende dagen wordt in Amsterdam de Pride georganiseerd. OUTtv staat daarom in het teken van Pride Amsterdam. OUTtv biedt een gewaagde en uitdagende programmering met veel stijl en lef, die vooral bestemd is voor de LGBTQ-gemeenschap. De lifestylezender biedt een mix van succesvolle internationale films, series en documentaires. OUTtv is bij Ziggo te vinden op voorkeuzekanaal 129.

  ZiggoVodafoneZiggozender van de maandOUTtv

  Reacties

 1. TV-TIP Cast

  Cast
  NPO 3 om 21:18 uur
  De vlinders fladderen met een noodvaart de verkeerde kant op als blijkt dat Elise Schaap en Maarten Heijmans, het liefdeskoppel in een nieuwe romcom, elkaar weigeren te zoenen. Om de twee letterlijk nader tot elkaar te laten komen, wordt zelfbenoemd intimiteitscoördinator Kiki opgetrommeld. Ondertussen moet het castingbureau op zoek naar de hoofdrol voor een film over Willem van Oranje. En hoewel Willem een witte man was, zijn alle kleuren en genders welkom.

  TV-TIP 2Doc: Meneer Pastoor

  2Doc: Meneer Pastoor
  NPO 2 om 22:16 uur
  Ruim veertig jaar bestierde pastoor John van Oss de parochies van Schimmert en Gernhout, twee dorpjes in Zuid-Limburg. Inmiddels is het tijd voor een welverdiend pensioen. Zijn opvolgers, paters Stefan Musanai en Charles Leta, zijn niet alleen zo’n vijftig jaar jonger, maar ook geboren en getogen op het tropische eiland Flores in ­Indonesië. Maar dan blijkt dat de geliefde pastoor, in Limburg en omstreken ook bekend vanwege zijn indrukwekkende verzameling kerstballen, helemaal niet zo eenvoudig te vervangen is.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)