Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt ESPN-aanbod uit

  Ziggo biedt meer diensten aan alle klanten met het digitale basispakket TV Standaard/TV Start. Het gaat hierbij om een aanvullende ESPN dienst.
  Jarco Kriek
  19 februari 2024
  comments 0
  Ziggo breidt ESPN-aanbod uit

  ESPN zit bij Ziggo net als bij de meeste andere providers, waaronder KPN en Odido, in het digitale basispakket. Het gaat hierbij alleen om het hoofdkanaal. Enkele providers, waaronder Online.nl en Stichting Kabelnet Veendam (SKV), leveren alle kanalen van ESPN zonder meerkosten aan klanten met tv en internet. Canal Digitaal levert alle ESPN-kanalen zonder meerkosten bij het IPTV- en OTT-aanbod.

   

  Ondertiteling

  Ziggo levert vanaf dit weekend bij het hoofdkanaal van ESPN ook ondertiteling via teletekstpagina 888. Een goede ontwikkeling voor doven en slechthorenden die op deze manier beter de betaalde voetbalcompetities in Nederland kunnen volgen. De ondertiteling is niet aanwezig op de andere ESPN-kanalen. Omdat de toevoeging van teletekst een aanvulling afkomstig van ESPN zelf is, kan worden verwacht dat ook bij andere providers deze dienst wordt toegevoegd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieESPNondertitelingvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview