Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt Formule 1 toch uit

  Ziggo gaat zonder extra kosten meer Formule 1 uitzenden via Ziggo Sport
  Jarco Kriek
  11 june 2022
  comments 2
  Ziggo breidt Formule 1 toch uit
  Foto Getty Images

  Na een succesvolle test bij de Formule 1 Grand Prix van Monaco is besloten het programma Ziggo Sport Race Café XXL voort te zetten. Dit betekent dat er een uur voorafgaand aan de start van een Formule 1-race een uitgebreide voorbeschouwing wordt uitgezonden op het digitale basiskanaal Ziggo Sport. Klanten van overige providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen kijken via het kanaal Ziggo Sport Select. Hiervoor is wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig.

   

  Doornbos en Mol

  Kort na het einde van elke race gaat Ziggo Sport Race Café XXL verder met een nabeschouwing, inclusief een samenvatting van de betreffende race. Aan het programma werken de bekende Formule 1-gezichten van Ziggo Sport mee: Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol en Jack Plooij.

   

  GP Azerbeidzjan

  De eerstvolgende Ziggo Sport Race Café XXL is op zondag 12 juni rond de race op het stratencircuit in Bakoe in Azerbeidzjan. De voorbeschouwing begint om 12.00 uur en wordt gevolgd door een uitgebreide nabeschouwing die om 17.00 uur begint.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP NOS 30 jaar Bijlmervliegramp

  NOS 30 jaar Bijlmervliegramp
  NPO 2 om 17:00 uur
  Vandaag wordt de Bijlmerramp herdacht. Dertig jaar geleden stortte een vliegtuig neer op twee flats in de Bijlmermeer, waarbij 43 mensen om het leven kwamen. Tijdens een ceremonie worden hun namen genoemd, daarna volgt een minuut stilte en wordt een krans gelegd bij de herdenkingsplaats voorde slachtoffers. Mark Visser presenteert het verslag van deze bijeenkomst en praat met gasten over de impact van deze verschrikkelijke ramp.

  TV-TIP The Clovehitch Killer

  The Clovehitch Killer
  RTL 8 om 20:25 uur
  Tiener Tyler en zijn vader Don zijn gerespecteerde inwoners van een rustig dorp in Kentucky. Tien jaar eerder heeft een seriemoordenaar enkele vrouwen op brute wijze vermoord. Tot op de dag van vandaag is het een mysterie wie de dader is. Als Tyler in de schuur van zijn vader een reeks verontrustende foto's vindt die mogelijk verband houden met de moorden, staat zijn leven compleet op zijn kop.

  Interview