Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt Formule 1 toch uit

  Ziggo gaat zonder extra kosten meer Formule 1 uitzenden via Ziggo Sport
  Jarco Kriek
  11 juni 2022
  comments 2
  Ziggo breidt Formule 1 toch uit
  Foto Getty Images

  Na een succesvolle test bij de Formule 1 Grand Prix van Monaco is besloten het programma Ziggo Sport Race Café XXL voort te zetten. Dit betekent dat er een uur voorafgaand aan de start van een Formule 1-race een uitgebreide voorbeschouwing wordt uitgezonden op het digitale basiskanaal Ziggo Sport. Klanten van overige providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen kijken via het kanaal Ziggo Sport Select. Hiervoor is wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig.

   

  Doornbos en Mol

  Kort na het einde van elke race gaat Ziggo Sport Race Café XXL verder met een nabeschouwing, inclusief een samenvatting van de betreffende race. Aan het programma werken de bekende Formule 1-gezichten van Ziggo Sport mee: Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol en Jack Plooij.

   

  GP Azerbeidzjan

  De eerstvolgende Ziggo Sport Race Café XXL is op zondag 12 juni rond de race op het stratencircuit in Bakoe in Azerbeidzjan. De voorbeschouwing begint om 12.00 uur en wordt gevolgd door een uitgebreide nabeschouwing die om 17.00 uur begint.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)