Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt Formule 1 toch uit

  Ziggo gaat zonder extra kosten meer Formule 1 uitzenden via Ziggo Sport
  Jarco Kriek
  11 june 2022
  comments 2
  Ziggo breidt Formule 1 toch uit
  Foto Getty Images

  Na een succesvolle test bij de Formule 1 Grand Prix van Monaco is besloten het programma Ziggo Sport Race Café XXL voort te zetten. Dit betekent dat er een uur voorafgaand aan de start van een Formule 1-race een uitgebreide voorbeschouwing wordt uitgezonden op het digitale basiskanaal Ziggo Sport. Klanten van overige providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen kijken via het kanaal Ziggo Sport Select. Hiervoor is wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig.

   

  Doornbos en Mol

  Kort na het einde van elke race gaat Ziggo Sport Race Café XXL verder met een nabeschouwing, inclusief een samenvatting van de betreffende race. Aan het programma werken de bekende Formule 1-gezichten van Ziggo Sport mee: Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol en Jack Plooij.

   

  GP Azerbeidzjan

  De eerstvolgende Ziggo Sport Race Café XXL is op zondag 12 juni rond de race op het stratencircuit in Bakoe in Azerbeidzjan. De voorbeschouwing begint om 12.00 uur en wordt gevolgd door een uitgebreide nabeschouwing die om 17.00 uur begint.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)