Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt Formule 1 toch uit

  Ziggo gaat zonder extra kosten meer Formule 1 uitzenden via Ziggo Sport
  Jarco Kriek
  11 juni 2022
  comments 2
  Ziggo breidt Formule 1 toch uit
  Foto Getty Images

  Na een succesvolle test bij de Formule 1 Grand Prix van Monaco is besloten het programma Ziggo Sport Race Café XXL voort te zetten. Dit betekent dat er een uur voorafgaand aan de start van een Formule 1-race een uitgebreide voorbeschouwing wordt uitgezonden op het digitale basiskanaal Ziggo Sport. Klanten van overige providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen kijken via het kanaal Ziggo Sport Select. Hiervoor is wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement nodig.

   

  Doornbos en Mol

  Kort na het einde van elke race gaat Ziggo Sport Race Café XXL verder met een nabeschouwing, inclusief een samenvatting van de betreffende race. Aan het programma werken de bekende Formule 1-gezichten van Ziggo Sport mee: Rob Kamphues, Robert Doornbos, Olav Mol en Jack Plooij.

   

  GP Azerbeidzjan

  De eerstvolgende Ziggo Sport Race Café XXL is op zondag 12 juni rond de race op het stratencircuit in Bakoe in Azerbeidzjan. De voorbeschouwing begint om 12.00 uur en wordt gevolgd door een uitgebreide nabeschouwing die om 17.00 uur begint.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)