Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt functionaliteit Next uit

  Met de Mediabox Next en Next Mini krijgt de Ziggo-abonnee toegang tot veelzijdige tv- en videocontent. Ziggo breidt de mogelijkheden nu nog verder uit.
  Jarco Kriek
  28 mei 2023
  comments 1
  Ziggo breidt functionaliteit Next uit

  Om de ouders en de kleinsten van het huisgezin beter van dienst te kunnen zijn is na Pinksteren de app De Voorleeshoek beschikbaar op de Ziggo bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Deze app is gratis te downloaden en de nieuwe dienst is 14 dagen gratis op proef. Daarna is er een abonnement nodig om De Voorleeshoek verder te gebruiken. Dit abonnement is verkrijgbaar voor €4,95 per maand.

   

  Kinderboeken

  Ziggo vertelt dat De Voorleesboek toegang geeft tot de mooiste voorleesfilmpjes van de leukste kinderboeken. De beschikbare content is geschikt voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar. Zij kunnen heerlijk wegdromen, plezier beleven en komen gelijktijdig spelenderwijs met taal in aanraking.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieMediabox NextNext MiniappDe Voorleeshoekabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)