Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt HD-aanbod tijdelijk uit met Nickelodeon Oekraïne

  Ziggo heeft vandaag aangekondigd het HD-aanbod tijdelijk uit te breiden met de op Oekraïne gerichte versie van kinderzender Nickelodeon.
  Jarco Kriek
  20 may 2022
  comments 4
  Ziggo breidt HD-aanbod tijdelijk uit met Nickelodeon Oekraïne
  Foto Getty Images

  Ziggo volgt hiermee KPN, dat deze zender al op 25 april aan het zenderaanbod toevoegde. Nickelodeon Ukraine – zoals de zender officieel heet – wordt door eigenaar Paramount Global in samenwerking met Pluto TV tijdelijk in meerdere Europese landen aan providers aangeboden met als doel vluchtelingen met jonge kinderen enigszins te ontlasten en de jeugd vermaak te bieden en zodoende een veilig gevoel te geven.

   

  Tweede zender

  Nickelodeon Ukraine is de tweede uit Oekraïne afkomstige zender die Ziggo tijdelijk aan klanten in het digitale basispakket levert. Nieuwszender Ukraine 24 is al enige weken beschikbaar op voorkeuzekanaal 502. Ziggo begon eerder deze week op de achtergrond met het testen van Nickelodeon Ukraine en maakte vandaag bekend dat het kanaal officieel op 1 juni voor klanten beschikbaar is gekomen. Kijken kan lineair via een televisie, maar ook het online kijken is mogelijk via de dienst Ziggo GO. Het is tevens mogelijk om eerder uitgezonden programma’s op elk gewenst tijdstip terug te kijken via de functie Replay TV.

   

  Brede programmering

  In de ochtenduren is op Nickelodeon Ukraine een programmering te zien die gericht is op peuters en kleuters. Kinderprogramma’s Paw Patrol en Dora the Explorer komen dan voorbij. Vanaf de middag zijn de beste animatiefilms uit de catalogus van Paramount te bekijken. Het gaat dan om titels als The Penguins Of Madagascar en Kung Fu Panda. Nickelodeon Ukraine is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 313 in HD-beeldkwaliteit en volledig in de Oekraïense taal beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggoHDzenderaanbodNickelodeonParamount

  Reacties

 1. TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  TV-TIP Eens Ging de Zee Hier Tekeer

  Eens Ging de Zee Hier Tekeer
  NPO 2 om 20:42 uur
  Nadat de laatste schroef in de Afsluitdijk was gedraaid, verwachtte men dat de voormalige kustplaatsjes snel zouden doodbloeden. Niets was minder waar.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)