Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt HD-aanbod tijdelijk uit met Nickelodeon Oekraïne

  Ziggo heeft vandaag aangekondigd het HD-aanbod tijdelijk uit te breiden met de op Oekraïne gerichte versie van kinderzender Nickelodeon.
  Jarco Kriek
  20 mei 2022
  comments 3
  Ziggo breidt HD-aanbod tijdelijk uit met Nickelodeon Oekraïne
  Foto Getty Images

  Ziggo volgt hiermee KPN, dat deze zender al op 25 april aan het zenderaanbod toevoegde. Nickelodeon Ukraine – zoals de zender officieel heet – wordt door eigenaar Paramount Global in samenwerking met Pluto TV tijdelijk in meerdere Europese landen aan providers aangeboden met als doel vluchtelingen met jonge kinderen enigszins te ontlasten en de jeugd vermaak te bieden en zodoende een veilig gevoel te geven.

   

  Tweede zender

  Nickelodeon Ukraine is de tweede uit Oekraïne afkomstige zender die Ziggo tijdelijk aan klanten in het digitale basispakket levert. Nieuwszender Ukraine 24 is al enige weken beschikbaar op voorkeuzekanaal 502. Ziggo begon eerder deze week op de achtergrond met het testen van Nickelodeon Ukraine en maakte vandaag bekend dat het kanaal officieel op 1 juni voor klanten beschikbaar is gekomen. Kijken kan lineair via een televisie, maar ook het online kijken is mogelijk via de dienst Ziggo GO. Het is tevens mogelijk om eerder uitgezonden programma’s op elk gewenst tijdstip terug te kijken via de functie Replay TV.

   

  Brede programmering

  In de ochtenduren is op Nickelodeon Ukraine een programmering te zien die gericht is op peuters en kleuters. Kinderprogramma’s Paw Patrol en Dora the Explorer komen dan voorbij. Vanaf de middag zijn de beste animatiefilms uit de catalogus van Paramount te bekijken. Het gaat dan om titels als The Penguins Of Madagascar en Kung Fu Panda. Nickelodeon Ukraine is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 313 in HD-beeldkwaliteit en volledig in de Oekraïense taal beschikbaar.

  ZiggoVodafoneZiggoHDzenderaanbodNickelodeonParamount

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)