Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt HD-aanbod uit

  Na een maandenlange stop op de uitbreiding van het HD-zenderaanbod pakt Ziggo de draad weer op. Het kabelbedrijf waardeert twee zenders op van SD naar HD.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 6
  Ziggo breidt HD-aanbod uit
  Foto Getty Images

  Nadat Totaal TV eerder melding maakte dat VRT de drie landelijke kanalen Eén, Canvas en Ketnet in HD-beeldkwaliteit aan Nederlandse providers beschikbaar stelt, gaat na KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) nu ook Ziggo alle VRT-zenders in HD-kwaliteit doorgeven. In de praktijk betekent dit dat Ketnet vanaf vandaag ook in HD te zien is bij het kabelbedrijf. Ketnet is te vinden op voorkeuzekanaal 53 en is onderdeel van het Kabel TV- en TV Standaard/TV Start-zenderpakket.

   

  Mezzo

  Niet alleen Ketnet is naar HD opgewaardeerd. Ziggo levert ook de klassieke muziekzender Mezzo voortaan in HD aan klanten met een geschikt abonnement. Net als Ketnet was Mezzo een door klanten veel gevraagde zender die op het lijstje stond om naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd te worden. Mezzo is alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten met een van de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus en is te vinden op voorkeuzepositie 612 in de zenderlijst.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbodVRTpublieke omroepKetnetMezzo

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)