Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt HD-aanbod uit

  Na een maandenlange stop op de uitbreiding van het HD-zenderaanbod pakt Ziggo de draad weer op. Het kabelbedrijf waardeert twee zenders op van SD naar HD.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 6
  Ziggo breidt HD-aanbod uit
  Foto Getty Images

  Nadat Totaal TV eerder melding maakte dat VRT de drie landelijke kanalen Eén, Canvas en Ketnet in HD-beeldkwaliteit aan Nederlandse providers beschikbaar stelt, gaat na KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) nu ook Ziggo alle VRT-zenders in HD-kwaliteit doorgeven. In de praktijk betekent dit dat Ketnet vanaf vandaag ook in HD te zien is bij het kabelbedrijf. Ketnet is te vinden op voorkeuzekanaal 53 en is onderdeel van het Kabel TV- en TV Standaard/TV Start-zenderpakket.

   

  Mezzo

  Niet alleen Ketnet is naar HD opgewaardeerd. Ziggo levert ook de klassieke muziekzender Mezzo voortaan in HD aan klanten met een geschikt abonnement. Net als Ketnet was Mezzo een door klanten veel gevraagde zender die op het lijstje stond om naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd te worden. Mezzo is alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten met een van de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus en is te vinden op voorkeuzepositie 612 in de zenderlijst.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDzenderaanbodVRTpublieke omroepKetnetMezzo

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)