Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt HD-zenderaanbod voor deel abonnees uit

  Gebruikers van de Mediabox Next, Mediabox XL en Next Mini bij Ziggo kunnen kijken naar meer zenders in HD-kwaliteit. Abonnees die via CI+ kijken blijven achter.
  Jarco Kriek
  1 december 2022
  comments 5
  Ziggo breidt HD-zenderaanbod voor deel abonnees uit
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft een aantal zenders van de Italiaanse publieke omroep RAI van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd. Het gaat om de zenders RAI Uno, RAI 2 en RAI 3. Deze zenders zijn beschikbaar binnen de TV Italiana-app die alleen op de Ziggo bruikleendecoders Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini beschikbaar is. Ziggo-abonnees die kijken via de televisie met een CI+ module of via Ziggo GO, kunnen niet naar het uitgebreide Italiaanse tv-aanbod kijken. Binnen TV Italiana zijn nu alle zenders in HD te bekijken, met uitzondering van de zenders afkomstig van mediagroep Mediaset.

   

  Stagnatie

  Het lineaire tv-aanbod bij Ziggo blijft wat betreft opwaardering van SD naar HD al enige maanden stilstaan. In de eerste helft van dit jaar waardeerde Ziggo in een rap tempo veel zenders naar HD-beeldkwaliteit op. Hiermee werkte het kabelbedrijf de achterstand op HD-gebied met de concurrenten KPN en T-Mobile grotendeels weg. Desondanks blijft Ziggo de enige van de grotere providers die het Vlaamse publieke kanaal Ketnet – een zogenaamde must carry-zender die Ziggo verplicht moet doorgeven – niet in HD levert.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderappMediabox XLMediabox NextNext MiniTV ItalianaRAI

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)