Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in december nog verder exclusief uit

  Ziggo gaat het contentaanbod voor klanten met toegang tot de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series in december nog meer uitbreiden dan eerder aangegeven.
  Jarco Kriek
  23 november 2020
  comments 3
  Euphoria HBO

  Ziggo maakte onlangs een lijst van nieuwe series bekend die in december aan het contentaanbod van de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series (X)L toegevoegd worden. Een deel van dit contentaanbod is in Nederland exclusief voor klanten van dit kabelbedrijf beschikbaar. Het gaat in dit geval onder meer om films en series van HBO. Omdat VodafoneZiggo een voor Nederland exclusieve overeenkomst met HBO heeft, zijn deze films en series niet beschikbaar voor klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile.

   

  Meer exclusieve series

  Aan de lijst van nieuwe films en series voegt Ziggo in december nog meer titels toe. Zoals de HBO-actieserie Trackers die vanaf 18 december compleet is te zien. Deze serie over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, Black Rhinos, de CIA en terrorisme speelt zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika. Drie dagen later volgt de HBO-documentaire The Vow. Deze serie geeft aan de hand van ervaringen van leden van de New Yorkse NXIVM-sekte een inkijk in deze organisatie die de krantenkoppen haalde wegens sekshandel en afpersing.

   

  Extra afleveringen

  Van de HBO-serie Euphoria - sinds vorig jaar te zien en bekroond met drie Emmy’s - worden twee speciale afleveringen uitgebracht. De eerste komt op 7 december uit bij Ziggo, een dag na de eerste Amerikaanse tv-vertoning. In Euphoria staat een groep middelbare scholieren centraal die te maken krijgt met drugs, seks en trauma’s. In deze aflevering viert de aan drug verslaafde Rue (Emmy-winnaar Zendaya) kerst, nadat ze door Jules is achtergelaten op een treinstation en een terugval heeft gekregen.

   

  The Gloaming

  In de nieuwe crime-serie The Gloaming vanaf 3 december, moet rechercheur Molly McGee samenwerken met collega-agent Alex O'Connell wanneer een onbekende vrouw op een brute wijze wordt vermoord. De twee delen echter een tragisch verleden. The New Nurses seizoen 3 is in tegenstelling tot eerdere berichten doorgeschoven naar 15 januari. Daarvoor in de plaats voegen we de komedie Breeders van FX Networks toe aan Movies & Series (XL) per 16 december. De serie volgt twee ouders die worstelen met ouderschap, deels gebaseerd op de ervaringen van Freeman zelf, een van de makers. Freeman speelt ook de hoofdrol in de serie.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesHBOfilmsseriescontentcontentaanbodexclusieve contenttvtelevisie

  Reacties