Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in december verder exclusief uit

  Ziggo breidt het aanbod dat exclusief aan eigen klanten wordt geleverd in feestmaand december verder uit. Waar bestaat dit exclusieve content uit?
  Jarco Kriek
  17 november 2020
  comments 2
  Ziggo breidt in december verder exclusief uit

  Ziggo heeft voor Nederland een exclusieve overeenkomst met HBO gesloten. Hierdoor zijn films en series van dit Amerikaanse mediahuis alleen voor Ziggo-klanten beschikbaar. Die moeten dan wel het aanvullende zenderpakket Ziggo Movies & Series XL kopen. Nederlanders die vaste diensten van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone – beide bedrijven zijn onderdeel van mediabedrijf VodafoneZiggo – combineren, kunnen als gratis cadeau de abonnementsvorm Ziggo Movies & Series L kiezen. Dit abonnement is gelijk aan de XL-variant uitgezonderd toegang tot extra lineaire kanalen.

   

  Nieuw content in december

  Ziggo sluit het jaar af met weer een aantal gloednieuwe series, van actie tot drama en van documentaire tot crime. Zoals de HBO-actieserie Trackers die vanaf 18 december compleet te zien is. Deze serie over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, Black Rhinos, de CIA en terrorisme speelt zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika. Drie dagen later volgt de HBO-documentaire The Vow. Deze serie geeft aan de hand van ervaringen van leden van de New Yorkse NXIVM-sekte een inkijk in deze organisatie die de krantenkoppen haalden wegens sekshandel en afpersing.

   

  Ook nieuwe seizoenen ouderere series

  Van de HBO-serie Euphoria, sinds vorig jaar te zien is en bekroond met drie Emmy’s, worden twee speciale afleveringen uitgebracht. De eerste komt op 7 december uit bij Ziggo, een dag na de VS. In Euphoria staat een groep middelbare scholieren centraal die te maken krijgt met drugs, seks en trauma’s. In deze aflevering viert de aan drugs verslaafde Rue (Emmy-winnaar Zendaya) kerst, nadat ze door Jules is achtergelaten op een treinstation en een terugval heeft gekregen.

   

  Misdaad

  In de nieuwe crime-serie The Gloaming, vanaf 3 december, moet rechercheur Molly McGee samenwerken met collega-agent Alex O'Connell wanneer een onbekende vrouw op brute wijze wordt vermoord. De twee delen echter een tragisch verleden. Het nieuwste seizoen 3 (2020) van de Deense ziekenhuisserie The New Nurses volgt op 10 december. In deze serie die zich afspeelt in de jaren ‘50 heeft de Deense overheid een drastische maatregel moeten nemen door ook mannen toe te laten tot de opleiding tot verpleegkundige.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesfilmsseriesHBOtvtelevisiecontentexclusieve contentbingewatchen

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP The Daily Show

  The Daily Show
  Comedy Central Extra om 06:00 uur
  Wie nog wekelijks verlangt naar Zondag met Lubach kan prima dagelijks terecht bij Arjen Lubach's inspiratiebron The Daily Show.

  TV-TIP The Girl on the Train

  The Girl on the Train
  om 04:00 uur
  De gescheiden Rachel neemt dagelijks de trein en begluurt het perfecte stel, maar op een dag is de vrouw van het koppel weg.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)