Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in december verder exclusief uit

  Ziggo breidt het aanbod dat exclusief aan eigen klanten wordt geleverd in feestmaand december verder uit. Waar bestaat dit exclusieve content uit?
  Jarco Kriek
  17 november 2020
  comments 2
  Ziggo breidt in december verder exclusief uit

  Ziggo heeft voor Nederland een exclusieve overeenkomst met HBO gesloten. Hierdoor zijn films en series van dit Amerikaanse mediahuis alleen voor Ziggo-klanten beschikbaar. Die moeten dan wel het aanvullende zenderpakket Ziggo Movies & Series XL kopen. Nederlanders die vaste diensten van Ziggo met mobiele diensten van Vodafone – beide bedrijven zijn onderdeel van mediabedrijf VodafoneZiggo – combineren, kunnen als gratis cadeau de abonnementsvorm Ziggo Movies & Series L kiezen. Dit abonnement is gelijk aan de XL-variant uitgezonderd toegang tot extra lineaire kanalen.

   

  Nieuw content in december

  Ziggo sluit het jaar af met weer een aantal gloednieuwe series, van actie tot drama en van documentaire tot crime. Zoals de HBO-actieserie Trackers die vanaf 18 december compleet te zien is. Deze serie over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, Black Rhinos, de CIA en terrorisme speelt zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika. Drie dagen later volgt de HBO-documentaire The Vow. Deze serie geeft aan de hand van ervaringen van leden van de New Yorkse NXIVM-sekte een inkijk in deze organisatie die de krantenkoppen haalden wegens sekshandel en afpersing.

   

  Ook nieuwe seizoenen ouderere series

  Van de HBO-serie Euphoria, sinds vorig jaar te zien is en bekroond met drie Emmy’s, worden twee speciale afleveringen uitgebracht. De eerste komt op 7 december uit bij Ziggo, een dag na de VS. In Euphoria staat een groep middelbare scholieren centraal die te maken krijgt met drugs, seks en trauma’s. In deze aflevering viert de aan drugs verslaafde Rue (Emmy-winnaar Zendaya) kerst, nadat ze door Jules is achtergelaten op een treinstation en een terugval heeft gekregen.

   

  Misdaad

  In de nieuwe crime-serie The Gloaming, vanaf 3 december, moet rechercheur Molly McGee samenwerken met collega-agent Alex O'Connell wanneer een onbekende vrouw op brute wijze wordt vermoord. De twee delen echter een tragisch verleden. Het nieuwste seizoen 3 (2020) van de Deense ziekenhuisserie The New Nurses volgt op 10 december. In deze serie die zich afspeelt in de jaren ‘50 heeft de Deense overheid een drastische maatregel moeten nemen door ook mannen toe te laten tot de opleiding tot verpleegkundige.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & SeriesfilmsseriesHBOtvtelevisiecontentexclusieve contentbingewatchen

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Rijdende Rechter

  De Rijdende Rechter
  NPO 1 om 21:20 uur
  Voor de laatste keer dit seizoen rijdt John Reid het land in om een conflict op te lossen.

  TV-TIP Busje Komt Zo

  Busje Komt Zo
  NPO 1 om 21:25 uur
  Na een mislukt commercieel avontuur keerde Paul de Leeuw vorig jaar met hangende pootjes terug naar de NPO.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)