Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in februari basis tv-pakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt alle klanten gedurende de gehele maand februari de mogelijkheid om kennis te maken met een zender uit het digitale zenderpakket Ziggo Movies & Series XL.
  Jarco Kriek
  1 february 2021
  comments 2
  Ziggo breidt in februari basis tv-pakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Net als in voorgaande jaren zet Ziggo in de maand februari de zender Nat Geo Wild van natuurzender National Geographic – onderdeel van Disney – in de etalage. Nat Geo Wild zet jaarlijks de programmering in februari in het teken van de wilde katten tijdens de Big Cat Month.

   

  Big Cat Month

  In februari kunnen liefhebbers van grote katten hun hart ophalen: National Geographic Wild staat dan de hele maand in het teken van de Big Cat Month. Vier weken lang zijn de mooiste programma’s over majestueuze katachtigen te zien. Grote katten horen bij National Geographic, niet alleen vanwege de bijzondere documentaires, maar ook omdat National Geographic zich met het Big Cats Initiative actief inzet voor bescherming van de dieren. Met het Big Cats Initiative wordt wereldwijd onderzoek gefinancierd.

   

  Ziggo

  Bij Ziggo is Nat Geo Wild te vinden op voorkeuzekanaal 204 in HD-kwaliteit. Normaal is de zender onderdeel van het aanvullende tv-abonnement Ziggo Movies & Series XL dat bij het kabelbedrijf voor €11,95 per maand – exclusief de standaard kosten van het DKTV-abonnement – verkrijgbaar is. Ziggo-klanten die de bruikleendecoders Mediabox XL of Mediabox Next of een smartcard eventueel in combinatie met CI+ module gebruiken kunnen direct via de televisie naar de zender kijken. Wie bij Ziggo alleen toegang tot het ongecodeerde DKTV-pakket heeft, kan Nat Geo Wild via online tv-dienst Ziggo GO bekijken.

   

  SKV

  Nat Geo Wild wordt in de regio Veendam ook door Stichting Kabelnet  Veendam (SKV) vanwege Big Cat Month aan alle klanten aangeboden. Bij SKV wordt Nat Geo Wild als zender van de maand op voorkeuzekanaal 999 aangeboden.

  ZiggoVodafoneZiggoStichting Kabelnet VeendamSKVDisneyNat Geo WildBig Cat Monthzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Armageddon

  Armageddon
  om 01:05 uur
  Dit is een echte Michael Bay-film en wanneer een komeet naar de aarde komt, moet een groepje ruige mannen de wereld redden.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  om 01:05 uur
  G.I. Joe Retaliation is een van de eerste films waarin The Rock zich kon bewijzen als superster in een echte grote blockbuster.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)