Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in februari basis tv-pakket tijdelijk uit

  Ziggo biedt alle klanten gedurende de gehele maand februari de mogelijkheid om kennis te maken met een zender uit het digitale zenderpakket Ziggo Movies & Series XL.
  Jarco Kriek
  1 february 2021
  comments 2
  Ziggo breidt in februari basis tv-pakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Net als in voorgaande jaren zet Ziggo in de maand februari de zender Nat Geo Wild van natuurzender National Geographic – onderdeel van Disney – in de etalage. Nat Geo Wild zet jaarlijks de programmering in februari in het teken van de wilde katten tijdens de Big Cat Month.

   

  Big Cat Month

  In februari kunnen liefhebbers van grote katten hun hart ophalen: National Geographic Wild staat dan de hele maand in het teken van de Big Cat Month. Vier weken lang zijn de mooiste programma’s over majestueuze katachtigen te zien. Grote katten horen bij National Geographic, niet alleen vanwege de bijzondere documentaires, maar ook omdat National Geographic zich met het Big Cats Initiative actief inzet voor bescherming van de dieren. Met het Big Cats Initiative wordt wereldwijd onderzoek gefinancierd.

   

  Ziggo

  Bij Ziggo is Nat Geo Wild te vinden op voorkeuzekanaal 204 in HD-kwaliteit. Normaal is de zender onderdeel van het aanvullende tv-abonnement Ziggo Movies & Series XL dat bij het kabelbedrijf voor €11,95 per maand – exclusief de standaard kosten van het DKTV-abonnement – verkrijgbaar is. Ziggo-klanten die de bruikleendecoders Mediabox XL of Mediabox Next of een smartcard eventueel in combinatie met CI+ module gebruiken kunnen direct via de televisie naar de zender kijken. Wie bij Ziggo alleen toegang tot het ongecodeerde DKTV-pakket heeft, kan Nat Geo Wild via online tv-dienst Ziggo GO bekijken.

   

  SKV

  Nat Geo Wild wordt in de regio Veendam ook door Stichting Kabelnet  Veendam (SKV) vanwege Big Cat Month aan alle klanten aangeboden. Bij SKV wordt Nat Geo Wild als zender van de maand op voorkeuzekanaal 999 aangeboden.

  ZiggoVodafoneZiggoStichting Kabelnet VeendamSKVDisneyNat Geo WildBig Cat Monthzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Unsere Mütter, Unsere Väter

   Deze veelgeprezen miniserie volgt vijf vrienden tijdens de Tweede Oorlog. De oorlog verandert hen, hoewel ze elkaar in 1941 hebben beloofd elkaar terug te vinden als de ellende voorbij is. Totaal TV mag de streamstart van Unsere Mütter, Unsere Väter vijf keer weggeven.

  TV-TIP Terug in het wild 2

  Terug in het wild 2
  NPO 2 om 19:30 uur
  In deze docu laat Menno Bentveld zien wat er in Europa gedaan wordt om bedreigde diersoorten een nieuwe kans te geven.

  TV-TIP The Hurt Locker

  The Hurt Locker
  Veronica om 20:30 uur
  Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen tijdens de strijd.

  Interview

  • *

   Staf Coppens

   Camping Coppens

   Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau (10) en Nora (12) beginnen een camping in de schitterende Zweedse natuur.
   Reacties0 reactie(s)