Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt in januari exclusief uit

  Het aanbod van Ziggo wordt in de eerste maand van 2021 uitgebreid met exclusieve series. Om te kijken, is wel een aanvullend tv-abonnement nodig.
  Jarco Kriek
  16 december 2020
  comments 1
  Ziggo breidt in januari exclusief uit

  In ieder geval het hele jaar 2021 is het content van HBO US exclusief bij Ziggo te zien. Het gaat hierbij om belangrijke films en series van tv-zender HBO uitgezonderd HBO Original titels die in Amerika via streamingdienst HBO Max worden aangeboden. Ziggo liet eerder aan Totaal TV weten dat het niet over de uitzendrechten van het aanvullende content van HBO Max beschikt. Om als Ziggo-klant toegang te krijgen tot de exclusieve content van HBO is toegang tot de abonnementsvorm Ziggo Movies & Series L of Ziggo Movies & Series XL nodig. Naast content van HBO kan ook naar films en series van andere contentleveranciers gekeken worden.

   

  Welke series zijn in januari nieuw?

  Het complete finaleseizoen 6B van de populaire serie Vikings is vanaf 5 januari te streamen, exclusief bij Ziggo. Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, Koning van de Vikingstam, zijn broeders en zijn familie. In het eerste deel van dit laatste seizoen keerde Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder het tirannieke bewind van Ivar leefden. Het laatste deel begint met Ubbe in IJsland die de waarheid over Kjetill leert en een moeilijke beslissing moet nemen. En in Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus ernstige gevolgen gehad. Het tweede seizoen van de HBO-serie C.B. Strike is te zien vanaf 21 januari. In dit tweede deel lijkt de verrassende ontdekking van Strike en Robin het verhaal van het gewurgde kind te bevestigen, maar ze worden gedwongen het toneel te verlaten voordat ze het grondig kunnen onderzoeken. Deze dramaserie is gebaseerd op de roman van Robert Galbraith (J.K. Rowling).

   

  Euphoria

  Van Euphoria zijn twee specials uitgebracht. De eerste is sinds 7 december te zien, het tweede deel vanaf 25 januari. In de HBO-serie Euphoria krijgt een groep middelbare scholieren te maken met drugs, seks en trauma’s. Deze tweede en laatste speciale aflevering draait om Jules die tijdens de kerstvakantie terugkijkt op het afgelopen jaar.

   

  Niet alleen HBO

  Het derde seizoen van de Deense ziekenhuisserie The New Nurses is beschikbaar vanaf 15 januari. In deze serie die zich afspeelt in de jaren ‘50 heeft de Deense overheid een drastische maatregel moeten nemen door ook mannen toe te laten tot de opleiding tot verpleegkundige. En op 20 januari verwacht Ziggo de IJslandse serie The Minister. In dit achtdelige politieke drama speelt Ólafur Darri Ólafsson (True Detective en Fantastic Beasts) de hoofdrol als populaire premier met een bipolaire stoornis. Eén ding is zeker: een leider zoals hij was er niet eerder in de geschiedenis van het land.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseriescontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)