Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt tijdelijk uit met niet drie, maar vijf zenders

  Ziggo-klanten met een Kabel TV- of een TV Start/TV Standaard-abonnement kunnen in april tijdelijk naar vijf extra zenders kijken.
  Jarco Kriek
  3 april 2023
  comments 9
  Ziggo breidt tijdelijk uit met niet drie, maar vijf zenders
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat vanaf deze week tot 2 mei de zenders Love Nature, Cartoonito en Mezzo voor alle abonnees beschikbaar zijn. Nu maakt het kabelbedrijf bekend dat vanaf 18 april tot 2 mei ook de zenders Shorts TV op voorkeuzekanaal 125 en TV 538 op voorkeuzekanaal 538 voor alle klanten te bekijken zijn. Normaal zijn deze zenders alleen beschikbaar met het aanvullende tv-abonnement TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL .

   

  Hoe kan je deze zenders kijken?

  De zenders blijven tijdens deze ‘gratis kijkperiode’ gewoon gecodeerd. Dit betekent dat alleen met een bruikleendecoder of smartcard en CI+ module naar deze zenders gekeken kan worden. Gebruikers van het Kabel TV-zenderaanbod kunnen de zenders via online tv-dienst Ziggo GO bekijken. Dit kan niet alleen via pc, tablet of smartphone, maar ook via online mediaspelers en televisies met Android TV en de Apple TV HD/4K en Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)