Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt tijdelijk uit met niet drie, maar vijf zenders

  Ziggo-klanten met een Kabel TV- of een TV Start/TV Standaard-abonnement kunnen in april tijdelijk naar vijf extra zenders kijken.
  Jarco Kriek
  3 april 2023
  comments 9
  Ziggo breidt tijdelijk uit met niet drie, maar vijf zenders
  Foto Getty Images

  Ziggo kondigde eerder aan dat vanaf deze week tot 2 mei de zenders Love Nature, Cartoonito en Mezzo voor alle abonnees beschikbaar zijn. Nu maakt het kabelbedrijf bekend dat vanaf 18 april tot 2 mei ook de zenders Shorts TV op voorkeuzekanaal 125 en TV 538 op voorkeuzekanaal 538 voor alle klanten te bekijken zijn. Normaal zijn deze zenders alleen beschikbaar met het aanvullende tv-abonnement TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL .

   

  Hoe kan je deze zenders kijken?

  De zenders blijven tijdens deze ‘gratis kijkperiode’ gewoon gecodeerd. Dit betekent dat alleen met een bruikleendecoder of smartcard en CI+ module naar deze zenders gekeken kan worden. Gebruikers van het Kabel TV-zenderaanbod kunnen de zenders via online tv-dienst Ziggo GO bekijken. Dit kan niet alleen via pc, tablet of smartphone, maar ook via online mediaspelers en televisies met Android TV en de Apple TV HD/4K en Amazon Fire Stick HD/4K.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview