Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit

    Ziggo breidt het ongecodeerde zenderaanbod bekend onder de naam Kabel TV uit. Net voor de verkiezingen wordt themakanaal NPO Politiek & Nieuws toegevoegd.
    Jarco Kriek
    31 oktober 2023
    comments 0
    Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit
    Foto Getty Images

    NPO Politiek & Nieuws is vanaf het begin bij Ziggo al beschikbaar binnen het gecodeerde TV Standaard/TV Start-aanbod. Het publieke themakanaal van de publieke omroep wordt nu aan het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod toegevoegd, Iedere Ziggo-klant heeft toegang tot dit ongecodeerde zenderaanbod. Ziggo kondigde eerder de komst aan van NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten in HD-beeldkwaliteit op voorkeuzekanaal 83.

     

    Verkiezing

    Ziggo voegt het kanaal toe aan het ongecodeerde pakket op het moment dat de strijd om de kiezer bij de aankomende Tweede Kamer-verkiezing op gang is gekomen. De komende weken zal de verkiezing centraal staan op deze zender. Na de verkiezing worden op NPO Politiek & Nieuws debatten van de volksvertegenwoordigers uitgezonden. Daarnaast is op het themakanaal veel aandacht voor nieuws bestaande uit journaals en actualiteitenprogramma’s. Ook is met enige regelmaat sport te zien.

    ZiggoVodafoneZiggoNPONPO Politiek & Nieuwspublieke omroeptvtelevisieKabel TVongecodeeerdzenderaanbod

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview