Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit

  Ziggo breidt het ongecodeerde zenderaanbod bekend onder de naam Kabel TV uit. Net voor de verkiezingen wordt themakanaal NPO Politiek & Nieuws toegevoegd.
  Jarco Kriek
  31 oktober 2023
  comments 0
  Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit
  Foto Getty Images

  NPO Politiek & Nieuws is vanaf het begin bij Ziggo al beschikbaar binnen het gecodeerde TV Standaard/TV Start-aanbod. Het publieke themakanaal van de publieke omroep wordt nu aan het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod toegevoegd, Iedere Ziggo-klant heeft toegang tot dit ongecodeerde zenderaanbod. Ziggo kondigde eerder de komst aan van NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten in HD-beeldkwaliteit op voorkeuzekanaal 83.

   

  Verkiezing

  Ziggo voegt het kanaal toe aan het ongecodeerde pakket op het moment dat de strijd om de kiezer bij de aankomende Tweede Kamer-verkiezing op gang is gekomen. De komende weken zal de verkiezing centraal staan op deze zender. Na de verkiezing worden op NPO Politiek & Nieuws debatten van de volksvertegenwoordigers uitgezonden. Daarnaast is op het themakanaal veel aandacht voor nieuws bestaande uit journaals en actualiteitenprogramma’s. Ook is met enige regelmaat sport te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoNPONPO Politiek & Nieuwspublieke omroeptvtelevisieKabel TVongecodeeerdzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)