Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit

  Ziggo breidt het ongecodeerde zenderaanbod bekend onder de naam Kabel TV uit. Net voor de verkiezingen wordt themakanaal NPO Politiek & Nieuws toegevoegd.
  Jarco Kriek
  31 oktober 2023
  comments 0
  Ziggo breidt ongecodeerd zenderaanbod Kabel TV uit
  Foto Getty Images

  NPO Politiek & Nieuws is vanaf het begin bij Ziggo al beschikbaar binnen het gecodeerde TV Standaard/TV Start-aanbod. Het publieke themakanaal van de publieke omroep wordt nu aan het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod toegevoegd, Iedere Ziggo-klant heeft toegang tot dit ongecodeerde zenderaanbod. Ziggo kondigde eerder de komst aan van NPO Politiek & Nieuws voor alle klanten in HD-beeldkwaliteit op voorkeuzekanaal 83.

   

  Verkiezing

  Ziggo voegt het kanaal toe aan het ongecodeerde pakket op het moment dat de strijd om de kiezer bij de aankomende Tweede Kamer-verkiezing op gang is gekomen. De komende weken zal de verkiezing centraal staan op deze zender. Na de verkiezing worden op NPO Politiek & Nieuws debatten van de volksvertegenwoordigers uitgezonden. Daarnaast is op het themakanaal veel aandacht voor nieuws bestaande uit journaals en actualiteitenprogramma’s. Ook is met enige regelmaat sport te zien.

  ZiggoVodafoneZiggoNPONPO Politiek & Nieuwspublieke omroeptvtelevisieKabel TVongecodeeerdzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview