Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt online aanbod uit

  Ziggo-klanten met toegang tot het Movies & Series-aanbod via het video on demand-platform van het kabelbedrijf kunnen vanaf juni naar nieuwe series kijken.
  Jarco Kriek
  26 mei 2023
  comments 0
  Ziggo breidt online aanbod uit
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt klanten met een geschikt abonnement toegang tot het zevende seizoen van de populaire Amerikaanse serie Outlander. Dit is binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning. Ziggo biedt deze afleveringen in eerste instantie exclusief in Nederland aan. Dit betekent dat kijkers met bijvoorbeeld een KPN, T-Mobile of Delta tv-abonnement in eerste instantie niet naar afleveringen van deze serie kunnen kijken.

   

  Twee delen

  Het zevende seizoen van Outlander bestaat uit twee delen. Deel 1 met 8 afleveringen start in juni. Iedere maandag wordt een nieuwe aflevering van het eerste deel aan het Ziggo Movies & Series aanbod toegevoegd. Na de schrijnende gebeurtenissen van seizoen 6 haasten Jamie en Young Ian zich om Claire te redden voordat ze wordt berecht en ten onrechte wordt veroordeeld voor de moord op Malva Christie. Maar hun missie wordt bemoeilijkt door het begin van een geopolitieke vuurstorm: de Amerikaanse Revolutie is aangebroken.

   

  Gewelddadig

  In het zevende seizoen worden Jamie, Claire en hun familie geconfronteerd met de gewelddadige strijd van een opkomende natie, met legers die naar het front trekken en een Britse macht die afbrokkelt. Het land dat de Frasers hun thuis noemen, verandert en zij worden gedwongen mee te veranderen. Terwijl het conflict hen uit North Carolina drijft en ze midden in de strijd voor onafhankelijkheid terechtkomen, moeten Jamie, Claire, Brianna en Roger onmogelijke beslissingen nemen met grote gevolgen voor hun familie.

   

  Wat is Outlander?

  Outlander is een Brits-Amerikaanse dramaserie gebaseerd op de romans van de Amerikaanse schrijfster Diana Gabaldon. De serie werd voor televisie gecreëerd door Ronald D. Moore, onder andere bekend van Star Trek: The Next Generation, Battlestar Galactica - de miniserie.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesonlinestreamingdienstfilmsseries

  Reacties