Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt online tv-aanbod uit

  Ziggo-klanten die de bruikleendecoders Mediabox Next of Next Mini gebruiken, kunnen vanaf vandaag met een app naar internationale nieuwszender France 24 kijken.
  Jarco Kriek
  26 juli 2023
  comments 1
  Ziggo breidt online tv-aanbod uit

  France 24 is niet lineair maar alleen online beschikbaar op de twee nieuwste bruikleendecoders van kabelbedrijf Ziggo. France 24 is is in het Frans beschikbaar, maar met de app komen ook de Engelse, Arabische en Spaanse versies beschikbaar.

   

  Exclusief online

  Het is niet de eerste keer dat Ziggo buitenlandse zenders via een app exclusief online beschikbaar maakt. Zo kunnen klanten met de Mediabox Next en Next Mini online naar een groter aanbod Franse en Italiaanse zenders kijken via TV Française en TV Italiana.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieonlineappbruikleendecoderMediabox NextNext MiniFrance 24

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview