Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit

  Ziggo heeft de smaak van het aanvullen van het HD-zenderaanbod goed te pakken. Vandaag werden acht zenders van SD naar HD opgewaardeerd. Meer zenders volgen.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 5
  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft met het HD-aanbod in de afgelopen jaren vrijwel stil gestaan. Maar die afwachtende houding lijkt te veranderen. Het kabelbedrijf zette op 1 november acht regionale tv-zenders van SD naar HD om. Om de achterstand op de belangrijkste concurrenten KPN en T-Mobile in te kunnen lopen, moet het kabelbedrijf echter nog meer stappen zetten.

   

  Meer regionaal HD

  De eerstvolgende stap die Ziggo zet, staat voor 9 november gepland. Dan worden de regionale tv-zenders TV Noord, TV Drenthe, TV Oost, TV Gelderland. L1 Limburg en Omroep Brabant naar HD omgezet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieregionale omroepenHD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)