Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit

  Ziggo heeft de smaak van het aanvullen van het HD-zenderaanbod goed te pakken. Vandaag werden acht zenders van SD naar HD opgewaardeerd. Meer zenders volgen.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 5
  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft met het HD-aanbod in de afgelopen jaren vrijwel stil gestaan. Maar die afwachtende houding lijkt te veranderen. Het kabelbedrijf zette op 1 november acht regionale tv-zenders van SD naar HD om. Om de achterstand op de belangrijkste concurrenten KPN en T-Mobile in te kunnen lopen, moet het kabelbedrijf echter nog meer stappen zetten.

   

  Meer regionaal HD

  De eerstvolgende stap die Ziggo zet, staat voor 9 november gepland. Dan worden de regionale tv-zenders TV Noord, TV Drenthe, TV Oost, TV Gelderland. L1 Limburg en Omroep Brabant naar HD omgezet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieregionale omroepenHD

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)