Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit

  Ziggo heeft de smaak van het aanvullen van het HD-zenderaanbod goed te pakken. Vandaag werden acht zenders van SD naar HD opgewaardeerd. Meer zenders volgen.
  Jarco Kriek
  1 november 2021
  comments 5
  Ziggo breidt op korte termijn HD-aanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo heeft met het HD-aanbod in de afgelopen jaren vrijwel stil gestaan. Maar die afwachtende houding lijkt te veranderen. Het kabelbedrijf zette op 1 november acht regionale tv-zenders van SD naar HD om. Om de achterstand op de belangrijkste concurrenten KPN en T-Mobile in te kunnen lopen, moet het kabelbedrijf echter nog meer stappen zetten.

   

  Meer regionaal HD

  De eerstvolgende stap die Ziggo zet, staat voor 9 november gepland. Dan worden de regionale tv-zenders TV Noord, TV Drenthe, TV Oost, TV Gelderland. L1 Limburg en Omroep Brabant naar HD omgezet.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieregionale omroepenHD

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)