Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo-klanten die bij het kabelbedrijf het premium zenderpakket MAX kopen, kunnen óf naar meer sportkanalen kijken óf minder voor het pakket gaan betalen.
  Jarco Kriek
  30 march 2022
  comments 14
  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo voegt aan het MAX-abonnement alle zes kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal toe. Het zevende is Ziggo Sport 4K dat slechts zeer periodiek uitzendingen in volwaardig 4K aan dit aanbod toevoegt. MAX-abonnees kunnen deze zenders bekijken via Mediabox Next of CI+ module inclusief smartcard.

   

  Goedkoper

  Abonnees die momenteel al het Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen of dit gratis krijgen vanwege gestapelde abonnementen gaan uiteindelijk per maand minder betalen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport
 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview