Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo-klanten die bij het kabelbedrijf het premium zenderpakket MAX kopen, kunnen óf naar meer sportkanalen kijken óf minder voor het pakket gaan betalen.
  Jarco Kriek
  30 maart 2022
  comments 14
  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo voegt aan het MAX-abonnement alle zes kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal toe. Het zevende is Ziggo Sport 4K dat slechts zeer periodiek uitzendingen in volwaardig 4K aan dit aanbod toevoegt. MAX-abonnees kunnen deze zenders bekijken via Mediabox Next of CI+ module inclusief smartcard.

   

  Goedkoper

  Abonnees die momenteel al het Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen of dit gratis krijgen vanwege gestapelde abonnementen gaan uiteindelijk per maand minder betalen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport
 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)