Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo-klanten die bij het kabelbedrijf het premium zenderpakket MAX kopen, kunnen óf naar meer sportkanalen kijken óf minder voor het pakket gaan betalen.
  Jarco Kriek
  30 march 2022
  comments 14
  Ziggo breidt premium pakket uit met zes sportkanalen

  Ziggo voegt aan het MAX-abonnement alle zes kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal toe. Het zevende is Ziggo Sport 4K dat slechts zeer periodiek uitzendingen in volwaardig 4K aan dit aanbod toevoegt. MAX-abonnees kunnen deze zenders bekijken via Mediabox Next of CI+ module inclusief smartcard.

   

  Goedkoper

  Abonnees die momenteel al het Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen of dit gratis krijgen vanwege gestapelde abonnementen gaan uiteindelijk per maand minder betalen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)