Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt standaardpakket de hele zomer uit

  Ziggo-klanten net het digitale basispakket TV Standaard kunnen de komende maanden naar een extra zender kijken.
  Jarco Kriek
  19 juni 2023
  comments 3
  Ziggo breidt standaardpakket de hele zomer uit
  Foto Getty Images

  Ziggo maakt namelijk tot 4 september het Nederlandse themakanaal NPO 2 Extra van de publieke omroep beschikbaar voor alle klanten. Ziggo kiest hiervoor omdat er deze zomer registraties van diverse muziekfestivals te zien zijn op dit kanaal. Na 4 september is er weer een aanvullend abonnement op Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus nodig om het kanaal te kunnen zien.

   

  Ook Ziggo GO

  Om gedurende de zomer naar NPO 2 Extra te kijken via een decoder of direct via de televisie is een TV Standaard abonnement nodig. Met Ziggo GO kan iedere Ziggo-klant naar dit publieke themakanaal kijken. NPO 2 Extra is niet alleen bij Ziggo maar ook bij alle andere providers te vinden op voorkeuzekanaal 82. Bij de meeste overige aanbieders is NPO 2 Extra deze zomer alleen met een aanvullend tv-abonnement te zien.

   

  Welke festivals?

  NPO 2 Extra staat tot 4 september onder meer in het teken van de onderstaande muziekfestivals:

   

  • North Sea Jazz van 7 tot en met 9 juli
  • Lowlands Live van 18 tot en met 20 augustus
  • Into the Great Wide Open van 31 augustus tot en met 3 september
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)