Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo breidt tv-product uit

    Ziggo-klanten kunnen vanaf vandaag meer uitgebreid van het tv-abonnement genieten. Het gaat echter niet om zenderuitbreiding of opwaardering naar HD.
    Jarco Kriek
    2 augustus 2021
    comments 7
    Ziggo breidt tv-product uit

    Ziggo blijft op de achtergrond bezig met het doorontwikkelen van het tv-aanbod. Het gaat hierbij niet om door een door een deel van de klanten gewenste zenderuitbreiding of het opwaarderen van zenders van SD- naar HD-kwaliteit.

     

    Replay TV

    De verbetering die Ziggo dit keer heeft doorgevoerd, is terug te leiden naar het uitgesteld kijken. Steeds minder Nederlanders – en dus ook Ziggo-klanten – kijken lineair naar tv-programma’s. In plaats daarvan wordt meer uitgesteld gekeken. Ziggo heeft zich in de laatste maanden dan ook ingezet om het aanbod uitgesteld kijken te verbeteren. Bij Ziggo kunnen via de interactieve dienst Replay TV direct via de tv-gids eerder uitgezonden programma’s teruggekeken worden. Het kabelbedrijf heeft nu Replay TV bij meerdere muziekkanalen en kanalen uit het aanvullende Hindi- en Turks-abonnement toegevoegd.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisielineairuitgesteld kijkenReplay TV

    Reacties

  1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

    Restaurants at the End of the World
    National Geographic om 17:00 uur
    Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

    TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

    Field Trip with Curtis Stone
    24 Kitchen om 19:30 uur
    Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

    Interview

    • *

      Paul de Leeuw

      Niet Klein Te Krijgen

      Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
      Reacties0 reactie(s)