Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uit met nieuwe streamingdienst Canal+: gratis voor klanten Canal Digitaal

  Canal+ heeft de nieuwe onlangs aangekondigde streamingdienst in Nederland in de markt gezet. De dienst is beschikbaar op de bruikleendecoders van Ziggo.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 5
  Ziggo breidt uit met nieuwe streamingdienst Canal+: gratis voor klanten Canal Digitaal

  Streamingdienst Canal+ kost €4,99 per maand. Abonnees van Canal Digitaal krijgen zonder extra te betalen toegang tot de content. Bij Ziggo is directe toegang mogelijk via de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini. Ziggo-klanten moeten wel een abonnement nemen op deze nieuwe streamingdienst om toegang te krijgen tot films, series en documentaires. Streamingdienst Canal+ is beschikbaar via pc, tablet, smartphone, online mediaspelers (Android TV en Apple TV) en Smart TV-internettelevisies. Een abonnement namen kan onder andere via de Play stores van Google en Apple.

   

  Europees content

  Het aanbod van streamingdienst Canal+ bestaat hoofdzakelijk uit Europese content. De Franse mediagigant – ook eigenaar van Canal Digitaal en Online.nl in Nederland – zet hiervoor onder andere content in van de eigen bedrijven STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks.

   

  Viaplay

  Met de nieuwe streamingdienst krijgen consumenten toegang tot exclusieve Canal+ Originals en internationale producties van Canal+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière. Een grote verscheidenheid uit alle genres met allemaal één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus.

  Canal+Canal+ LuxembourgCanal DigitaalOnline.nlOTTonlinestreamingdienstfilmsaeriesdocumentairescontentabonnementZiggoVodafoneZiggoMediabox NextNext MiniViaplay

  Reacties