Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uit met zeven HD-zenders

  Ziggo zet een nieuwe stap in het traject waarbij SD-zenders naar HD-beeldkwaliteit worden opgewaardeerd. Zeven zenders zijn per direct in deze betere beeldkwaliteit beschikbaar.
  Jarco Kriek
  17 mei 2022
  comments 14
  Ziggo breidt uit met zeven HD-zenders

  De huidige uitbreiding van het HD-aanbod past goed in het doel van VodafoneZiggo – het moederbedrijf van Ziggo – om klanten toegang te geven tot hun favoriete content. Hierbij staat gemak en de beste kijkervaring hoog in het vaandel bij het kabelbedrijf. Onlangs waardeerde Ziggo onder meer al nieuwszenders als CNN, BBC World News en NPO Politiek & Nieuws op naar HD-beeldkwaliteit.

   

  TV Standaard

  Binnen het TV Standaard/TV Start-abonnement zijn nu ook drie Duitse zenders van SD naar HD opgewaardeerd. Dit zijn WDR (voorkeuzekanaal 56), NDR (voorkeuzekanaal 57) en RTL (voorkeuzekanaal 58). De verspreiding van de SD-varianten van deze zenders gaat gestaakt worden. De belangrijkste Duitse zenders ARD en ZDF waren bij Ziggo binnen dit abonnement al langer beschikbaar in HD-kwaliteit.

   

  Movies & Series XL

  Het HD-aanbod van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement – ook bekend als het Digitale Pluspakket en TV Max – wordt uitgebreid met vier zenders. Het gaat hierbij om zenders die voorheen al in SD beschikbaar waren in dit zenderaanbod. Zo is vanaf vandaag de economische nieuwszender CNBC Europe op voorkeuzekanaal 507 in HD te bekijken. Dit geldt tevens voor de muziekzenders TV538 (voorkeuzekanaal 538), TV Oranje (voorkeuzekanaal 609) en Stingray DJAZZ (voorkeuzekanaal 611).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDSDzenderaanbodMPEG 4

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)