Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uit met zeven HD-zenders

  Ziggo zet een nieuwe stap in het traject waarbij SD-zenders naar HD-beeldkwaliteit worden opgewaardeerd. Zeven zenders zijn per direct in deze betere beeldkwaliteit beschikbaar.
  Jarco Kriek
  17 mei 2022
  comments 14
  Ziggo breidt uit met zeven HD-zenders

  De huidige uitbreiding van het HD-aanbod past goed in het doel van VodafoneZiggo – het moederbedrijf van Ziggo – om klanten toegang te geven tot hun favoriete content. Hierbij staat gemak en de beste kijkervaring hoog in het vaandel bij het kabelbedrijf. Onlangs waardeerde Ziggo onder meer al nieuwszenders als CNN, BBC World News en NPO Politiek & Nieuws op naar HD-beeldkwaliteit.

   

  TV Standaard

  Binnen het TV Standaard/TV Start-abonnement zijn nu ook drie Duitse zenders van SD naar HD opgewaardeerd. Dit zijn WDR (voorkeuzekanaal 56), NDR (voorkeuzekanaal 57) en RTL (voorkeuzekanaal 58). De verspreiding van de SD-varianten van deze zenders gaat gestaakt worden. De belangrijkste Duitse zenders ARD en ZDF waren bij Ziggo binnen dit abonnement al langer beschikbaar in HD-kwaliteit.

   

  Movies & Series XL

  Het HD-aanbod van het aanvullende Ziggo Movies & Series XL-abonnement – ook bekend als het Digitale Pluspakket en TV Max – wordt uitgebreid met vier zenders. Het gaat hierbij om zenders die voorheen al in SD beschikbaar waren in dit zenderaanbod. Zo is vanaf vandaag de economische nieuwszender CNBC Europe op voorkeuzekanaal 507 in HD te bekijken. Dit geldt tevens voor de muziekzenders TV538 (voorkeuzekanaal 538), TV Oranje (voorkeuzekanaal 609) en Stingray DJAZZ (voorkeuzekanaal 611).

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHDSDzenderaanbodMPEG 4

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)