Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit

  VodafoneZiggo – eigenaar van kabelbedrijf Ziggo – heeft voor sportzender Ziggo Sport nieuwe uitzendrechten gekocht waardoor het sportaanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  28 july 2022
  comments 2
  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen die in de Benelux wordt gereden. De wielerkoers is de komende twee jaar live op Ziggo Sport te volgen. Simac Ladies Tour is de enige Women’s World Tour die in Europa wordt gereden. De wielerkoers bestaat uit zes etappes die dit jaar tussen dinsdag 30 augustus en zondag 4 september in de agenda staan. Het deelnemersveld bestaat uit de wereldtop van het wielrennen voor vrouwen.

   

  Nederlanders

  Het deelnemersveld van Simac Ladies Tour bestaat dit jaar uit veel Nederlandse rensters. Zo verschijnen Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten op de deelnemerslijst.

   

  Gratis

  Ziggo-klanten kunnen Simac Ladies Tour zonder extra te betalen live volgen via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere provider – zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta of Caiway – een tv-abonnement koopt, kan deze meerdaagse wielerkoers volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaaluitzendrechtenwielrennen

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)