Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit

  VodafoneZiggo – eigenaar van kabelbedrijf Ziggo – heeft voor sportzender Ziggo Sport nieuwe uitzendrechten gekocht waardoor het sportaanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  28 juli 2022
  comments 2
  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen die in de Benelux wordt gereden. De wielerkoers is de komende twee jaar live op Ziggo Sport te volgen. Simac Ladies Tour is de enige Women’s World Tour die in Europa wordt gereden. De wielerkoers bestaat uit zes etappes die dit jaar tussen dinsdag 30 augustus en zondag 4 september in de agenda staan. Het deelnemersveld bestaat uit de wereldtop van het wielrennen voor vrouwen.

   

  Nederlanders

  Het deelnemersveld van Simac Ladies Tour bestaat dit jaar uit veel Nederlandse rensters. Zo verschijnen Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten op de deelnemerslijst.

   

  Gratis

  Ziggo-klanten kunnen Simac Ladies Tour zonder extra te betalen live volgen via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere provider – zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta of Caiway – een tv-abonnement koopt, kan deze meerdaagse wielerkoers volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaaluitzendrechtenwielrennen

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)