Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit

  VodafoneZiggo – eigenaar van kabelbedrijf Ziggo – heeft voor sportzender Ziggo Sport nieuwe uitzendrechten gekocht waardoor het sportaanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  28 juli 2022
  comments 2
  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen die in de Benelux wordt gereden. De wielerkoers is de komende twee jaar live op Ziggo Sport te volgen. Simac Ladies Tour is de enige Women’s World Tour die in Europa wordt gereden. De wielerkoers bestaat uit zes etappes die dit jaar tussen dinsdag 30 augustus en zondag 4 september in de agenda staan. Het deelnemersveld bestaat uit de wereldtop van het wielrennen voor vrouwen.

   

  Nederlanders

  Het deelnemersveld van Simac Ladies Tour bestaat dit jaar uit veel Nederlandse rensters. Zo verschijnen Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten op de deelnemerslijst.

   

  Gratis

  Ziggo-klanten kunnen Simac Ladies Tour zonder extra te betalen live volgen via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere provider – zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta of Caiway – een tv-abonnement koopt, kan deze meerdaagse wielerkoers volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaaluitzendrechtenwielrennen

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)