Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit

  VodafoneZiggo – eigenaar van kabelbedrijf Ziggo – heeft voor sportzender Ziggo Sport nieuwe uitzendrechten gekocht waardoor het sportaanbod wordt uitgebreid.
  Jarco Kriek
  28 juli 2022
  comments 2
  Ziggo breidt uitzendrechten Ziggo Sport uit
  Foto Getty Images

  De Simac Ladies Tour is een meerdaagse wielerkoers voor vrouwen die in de Benelux wordt gereden. De wielerkoers is de komende twee jaar live op Ziggo Sport te volgen. Simac Ladies Tour is de enige Women’s World Tour die in Europa wordt gereden. De wielerkoers bestaat uit zes etappes die dit jaar tussen dinsdag 30 augustus en zondag 4 september in de agenda staan. Het deelnemersveld bestaat uit de wereldtop van het wielrennen voor vrouwen.

   

  Nederlanders

  Het deelnemersveld van Simac Ladies Tour bestaat dit jaar uit veel Nederlandse rensters. Zo verschijnen Chantal van den Broek-Blaak, Marianne Vos, Anna van der Breggen, Kirsten Wild, Ellen van Dijk en Annemieke van Vleuten op de deelnemerslijst.

   

  Gratis

  Ziggo-klanten kunnen Simac Ladies Tour zonder extra te betalen live volgen via digitaal basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij een andere provider – zoals KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Delta of Caiway – een tv-abonnement koopt, kan deze meerdaagse wielerkoers volgen via de kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport Totaaluitzendrechtenwielrennen

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview