Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt verder uit in oktober

  Goed nieuws voor Ziggo-klanten die dol op het bingewatchen van series zijn. Het kabelbedrijf breidt het Movies & Series-aanbod verder uit.
  Jarco Kriek
  24 september 2021
  comments 10
  Ziggo breidt verder uit in oktober

  Ziggo biedt via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL klanten de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar dit content kunnen kijken. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. Het gaat hierbij onder meer om films en series die in opdracht van het Amerikaanse mediabedrijf HBO zijn gemaakt.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next alsmede de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in oktober films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn.

   

  • Lijn 32 seizoen 1 (1 oktober)
  • Agatha Raisin seizoen 3 (1 oktober)
  • Silent Witness seizoen 13 (1 oktober)
  • De Affaire seizoen 1 (5 oktober)
  • Sisterhood seizoen 1 (7 oktober)
  • Succession seizoen 3 (18 oktober)
  • Curb Your Enthusiasm seizoen 11 (25 oktober)
  • Insecure seizoen 5 (25 oktober)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Snel met Miljuschka

  Snel met Miljuschka
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Vertwijfeld staan we in de supermarkt te staren naar schappen vol vergeten groente, kiloknallers en magnetronpannenkoeken. En dit alles omdat we geen idee hebben wat we vanavond op tafel moeten zetten. Om jezelf en de eventuele (klein)kinderschare niet vier keer per week te vermoeien met een slavink, gebakken bint en doperwten, laat Miljusch­ka zien hoe je zonder stress een lekkere maaltijd maakt.

  TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  Interview