Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt verder uit in oktober

  Goed nieuws voor Ziggo-klanten die dol op het bingewatchen van series zijn. Het kabelbedrijf breidt het Movies & Series-aanbod verder uit.
  Jarco Kriek
  24 september 2021
  comments 10
  Ziggo breidt verder uit in oktober

  Ziggo biedt via de abonnementsvormen Ziggo Movies & Series L en Ziggo Movies & Series XL klanten de mogelijkheid om exclusief naar films en series te kijken. Dit betekent dat alleen Ziggo-klanten tijdelijk of voor langere tijd naar dit content kunnen kijken. Klanten van andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile kunnen niet legaal naar deze films en series kijken. Het gaat hierbij onder meer om films en series die in opdracht van het Amerikaanse mediabedrijf HBO zijn gemaakt.

   

  Hoe kun je Ziggo Movies & Series kijken?

  De door Ziggo aangeboden films en series bij de Ziggo Movies & Series-abonnementsvormen zijn met de bruikleendecoders Mediabox XL en Mediabox Next alsmede de online mediaspelers Apple TV, Amazon Fire TV en alle Android TV OS mediaspelers rechtstreeks op televisies te bekijken. Dit kan ook onderweg via pc, laptop, tablet en smartphone.

   

  Nieuwe films en series

  Ziggo voegt in oktober films en series aan het contentaanbod van Ziggo Movies & Series toe. Hieronder volgen enkele aansprekende titels die alleen voor Ziggo-klanten met een geschikt abonnement te zien zijn.

   

  • Lijn 32 seizoen 1 (1 oktober)
  • Agatha Raisin seizoen 3 (1 oktober)
  • Silent Witness seizoen 13 (1 oktober)
  • De Affaire seizoen 1 (5 oktober)
  • Sisterhood seizoen 1 (7 oktober)
  • Succession seizoen 3 (18 oktober)
  • Curb Your Enthusiasm seizoen 11 (25 oktober)
  • Insecure seizoen 5 (25 oktober)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Movies & Seriesfilmsseriesbingewatchen

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview