Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt zenderaanbod klanten in februari tijdelijk uit

  Alle Ziggo-klanten kunnen de gehele maand februari naar de zender Nat Geo Wild van National Geographic kijken.
  Jarco Kriek
  2 february 2022
  comments 10
  Ziggo breidt zenderaanbod klanten in februari tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Ziggo stelt Nat Geo Wild op voorkeuzekanaal 204 tot en met 28 februari open voor alle klanten die bij het kabelbedrijf het digitale standaard pakket TV Start/TV Standaard kopen. Het kijken kan via televisie of eigen decoder met smartcard eventueel in combinatie met een CI+ module of een door Ziggo geleverde bruikleendecoder. Wie bij Ziggo alleen het instappakket Kabel TV voor ongecodeerde tv- en radio-ontvangst koopt, kan Nat Geo Wild alleen via online tv-dienst Ziggo GO kijken. De natuurzender is standaard onderdeel van de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL.

   

  Big Cat Month

  In februari kunnen liefhebbers van grote katten hun hart ophalen: National Geographic Wild staat dan de hele maand in het teken van de Big Cat Month. Vier weken zijn de mooiste programma’s over majestueuze katachtigen te zien. Grote katten horen bij National Geographic, niet alleen vanwege de bijzondere documentaires, maar ook omdat National Geographic zich met het Big Cats Initiative actief inzet voor bescherming van de dieren. Met het Big Cats Initiative wordt wereldwijd onderzoek gefinancierd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieNational Geographic ChannelNat Geo WildBig Cat Monthzender van de maand

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview