Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN breiden zenderaanbod basispakket tijdelijk uit voor Giro555-actie Turkije

  Alle Ziggo- en KPN-klanten kunnen zonder extra abonnement lineair en online naar het digitale themakanaal NPO 1 Extra kijken.
  Jarco Kriek
  13 februari 2023
  comments 6
  Ziggo en KPN breiden zenderaanbod basispakket tijdelijk uit voor Giro555-actie Turkije
  Foto Getty Images

  NPO 1 Extra staat woensdag 15 februari volledig in het teken van de nationale Giro555 inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. NPO 1 Extra is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 81 in de zenderlijst te vinden. Ziggo meldt dat alle klanten vanaf 14 februari naar dit publieke digitale themakanaal kunnen kijken. NPO 1 Extra is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL. Vanaf 1 maart is de zender weer alleen zichtbaar voor abonnees die een van deze aanvullende abonnementen kopen. De melding van Ziggo dat alle klanten kunnen kijken, betekent dat NPO 1 Extra tijdelijk ongecodeerd uitgezonden wordt. Hierdoor kan ook worden gekeken door klanten met internet-only of alleen een tv-abonnement. De zender is ook voor alle klanten beschikbaar via de online tv-dienst Ziggo GO.

   

  KPN

  Ook klanten van KPN die alleen het basispakket kopen, kunnen gedurende de actiedag voor Giro555 naar NPO 1 Extra kijken. Bij KPN is dit digitaal themakanaal onderdeel van het aanvullende Pluspakket. NPO 1 Extra staat voor alle klanten zowel op de Interactieve TV als de KPN TV+ bruikleendecoders open.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1 ExtraZiggo GOGiro555KPNInteractieve TVKPN TV+

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview