Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo en KPN breiden zenderaanbod basispakket tijdelijk uit voor Giro555-actie Turkije

  Alle Ziggo- en KPN-klanten kunnen zonder extra abonnement lineair en online naar het digitale themakanaal NPO 1 Extra kijken.
  Jarco Kriek
  13 februari 2023
  comments 6
  Ziggo en KPN breiden zenderaanbod basispakket tijdelijk uit voor Giro555-actie Turkije
  Foto Getty Images

  NPO 1 Extra staat woensdag 15 februari volledig in het teken van de nationale Giro555 inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. NPO 1 Extra is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 81 in de zenderlijst te vinden. Ziggo meldt dat alle klanten vanaf 14 februari naar dit publieke digitale themakanaal kunnen kijken. NPO 1 Extra is bij Ziggo onderdeel van de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus en Movies & Series XL. Vanaf 1 maart is de zender weer alleen zichtbaar voor abonnees die een van deze aanvullende abonnementen kopen. De melding van Ziggo dat alle klanten kunnen kijken, betekent dat NPO 1 Extra tijdelijk ongecodeerd uitgezonden wordt. Hierdoor kan ook worden gekeken door klanten met internet-only of alleen een tv-abonnement. De zender is ook voor alle klanten beschikbaar via de online tv-dienst Ziggo GO.

   

  KPN

  Ook klanten van KPN die alleen het basispakket kopen, kunnen gedurende de actiedag voor Giro555 naar NPO 1 Extra kijken. Bij KPN is dit digitaal themakanaal onderdeel van het aanvullende Pluspakket. NPO 1 Extra staat voor alle klanten zowel op de Interactieve TV als de KPN TV+ bruikleendecoders open.

  ZiggoVodafoneZiggoNPOpublieke omroepNPO 1 ExtraZiggo GOGiro555KPNInteractieve TVKPN TV+

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)