Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo breidt zenderaanbod in mei uit

  Het lange wachten voor een deel van de Ziggo-klanten wordt op 1 mei beloond. Het kabelbedrijf voegt het radioaanbod uit met JOE.
  Jarco Kriek
  29 maart 2024
  comments 4
  Ziggo breidt zenderaanbod in mei uit
  Foto Getty Images

  JOE is een radiozender van DPG Media waarop alleen oudere hits te horen zijn. De radiozender biedt sinds 1 september landelijke FM etherdistributie. Ook is de zender via DAB+ en online te beluisteren. In het zenderaanbod van de landelijke providers wordt JOE echter nog niet overal aangeboden.

   

  Ziggo volgende

  JOE werd eerder al toegevoegd aan het radioaanbod van de providers Odido en Delta. Ziggo volgt dit voorbeeld op 1 mei. Daarmee is KPN nog de enige grote landelijke provider die JOE niet doorgeeft.

  ZiggoVodafoneZiggoradiozenderaanbodzenderuitbreiding

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview