Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo brengt Formule 1 TV Pro streamingdienst naar Nederland

    De vernieuwde samenwerking tussen VodafoneZiggo en Media Rights Formule 1 zorgt niet alleen voor voortzetting van de live uitzendingen van de Formule 1 op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.
    Jarco Kriek
    13 november 2018
    comments 1
    Ziggo brengt Formule 1 TV Pro streamingdienst naar Nederland
    Foto ANP

    In Nederland komt namelijk de online streamingdienst F1 TV Pro het komende jaar beschikbaar. Dit is de eigen OTT-dienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media. In Nederland gaat deze online dienst in samenwerking met Ziggo uitgerold worden. Met de online dienst kunnen onder andere races live en on demand bekeken worden. Voor de echte Formule 1-liefhebber is F1 TV Pro interessant omdat met elke coureur live tijdens de race meegekeken kan worden. Ook zijn alle on board radiocontacten te beluisteren en kan gespit worden in een grote database van oude beelden van de Formule 1.

     

    Aanvullend abonnement

    Voor Ziggo-klanten verandert in de komende drie jaar niets. Ze kunnen in ieder geval de kwalificaties en races van de Formule 1 live en zonder extra kosten via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14 bekijken. Bij alle overige Nederlandse aanbieders – zoals KPN, Telfort, Canal Digitaal en T-Mobile – is hiervoor een aanvullend tv-abonnement van betaalzender Ziggo Sport vereist. Dit geldt ook voor Ziggo-klanten die via Ziggo Sport Totaal naar extra kanalen tijdens Formule 1-races willen kijken. Voor wie de Formule 1 echt het meest uitgebreid wil volgen, is het online streaming-abonnement F1 TV Pro interessant. Wat de maandelijkse prijs van de dienst in Nederland wordt, is onduidelijk. In België is F1 Pro TV op dit moment al verkrijgbaar en kost €7,99 per maand.


    Engels commentaar

    Toekomstige abonnees van F1 TV Pro kunnen in ieder geval zelf het commentaar kiezen. Naast het Nederlandse commentaar van Olav Mol kan ook de internationale geluidstream met Engelstalig commentaar gekozen worden.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1F1F1 TV ProonlineOTTstreamingdienstMax VerstappenabonnementOlav Molcommentaar

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview